Hava Durumu

Seks yaparken balkondan düşüp ölen genç onun oğlu çıktı

İngiltere'de Türk bayrağının asılı olduğu bir evin balkonunda sevişirken altı kat aşağı düşen ve hayatını kaybeden gencin siyasetçi oğlu olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2014 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2014 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seks yaparken balkondan düşüp ölen genç onun oğlu çıktı

İngiltere'de yaşanan akıl almaz olayın ardından bir detay daha çıktı. Londra'nın kalburüstü semtlerinden birindeki bir apartmanın 6. katındaki balkonda seks yaparken altı kat aşağı düşerek hayatını kaybeden gençlerden Miguel Ramos, Meksikalı bir siyasetçinin oğlu çıktı.

Pesqueria Belediye Başkanı olan Munguia, aynı zamanda merkez sol Kurumsal Devrim Partisi'nin Nuevo Leon eyaletindeki kolunun başında bulunuyor.

İngiliz Times gazetesinin haberine göre, Munguia dün oğlunun 19 yaşındaki Rus sevgilisi Anastasia Tutik'le birlikte aşağı düştüğü balkonu ziyaretti.

Arkadaşları, Miguel Ramos ve Tutik'in söz konusu dairedeki partide tanıştıklarını ve bir süre sonra yalnız kalmak için balkona geçtiklerini söyledi.

BİR HAFTA ÖNCE GELMİŞTİ

Genç Meksikalı'nın Embassy College'da İngilizce eğitimi almak için geçen hafta İngiltere'ye geldiği, Tutik'in ise aynı bölgedeki Bellerbys Koleji’nde okuduğu belirtildi.

Gençlerin düştüğü dairenin penceresinde bir Türk bayrağının asılı olduğu dikkat çekerken, dairenin sahibinin kim olduğuyla ilgili açıklama yapılmamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.