Hava Durumu

Selahattin Demirtaş tekrar hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz günlerde cezaevinde rahatsızlanan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, göğsünde sancı ve nefes alamama şikayetiyle yeniden hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2019 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2019 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Selahattin Demirtaş tekrar hastaneye kaldırıldı

3 yıldır Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve geçtiğimiz günlerde kalp spazmı geçiren eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş yeniden hastaneye kaldırıldı.

1 HAFTA SONRA YENİDEN HASTANEYE KALDIRILDI

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, göğsünde sancı ve nefes darlığı şikayetiyle bir hafta aradan sonra yeniden Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutulan Selahattin Demirtaş'ın avukatı Aygül Demirtaş bugün sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ağabeyinin 26 Kasım günü cezaevinde nefes almakta güçlük yaşadığı için kısa süreli bilinç kaybı yaşadığını aktardı. Hastaneye sevki için 7 gündür başvuruda bulunduklarını ancak sevkin gerçekleştirilmediğini belirten Demirtaş, "Demirtaş'ın sağlığıyla ilgili en küçük bir olumsuzluğu düşünmek dahi istemiyoruz. Bunun sorumluları, bu vebalin altından kalkamazlar" dedi.

Aygül Demirtaş'ın açıklamasının ardından Selahattin Demirtaş, Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.