Hava Durumu

Selami Şahin ve Işın Karaca Bursa'yı coşturdu

Türkiye’nin en uzun soluklu organizasyonu olan ‘53. Uluslararası Bursa Festivali’, usta sanatçılar Selami Şahin ile Işın Karaca’yı aynı sahnede buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2014 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2014 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Selami Şahin ve Işın Karaca Bursa'yı coşturdu

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) işbirliğiyle düzenlenen ‘53. Uluslararası Bursa Festivali’nin en önemli projelerinden biri olan konserde, Selami Şahin ile Işın Karaca aynı sahneyi paylaştı. Şahin ve Karaca, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla bir araya geldi. Sanatçılar, şarkılarını dinleyicileriyle birlikte seslendirdikleri konserle festivale damga vurdu. Bugüne kadar 300’ün üzerinde bestesiyle Türk müziğinde ekol olan Şahin ile Türk pop müziğinin sevilen sesi Karaca, keyifli sohbetleriyle de geceye renk kattı.

Bursa’da konser vermenin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen sanatçılar, Bursa için özel olarak hazırladıkları repertuarıyla dinleyicilerini müzik yolculuğuna çıkardı. Bursa’da büyük ilgi gören sanatçılar, yaklaşık 2,5 saat süren konserde Selami Şahin’in imzasını attığı eserleri seslendirdi. ‘Seninle Başım Dertte’, ‘Gülüm Benim’, ‘Özledim’, ‘Alıştım Sana’, ‘Aşk Çemberi’, ‘Yalan’, ‘Namert Olayım’ ve ‘Senin Olmaya Geldim’ gibi çok beğenilen şarkıları seslendiren Şahin ve Karaca, konser sonunda alkış yağmuruna tutuldu. Bursalılar, hareketli şarkılara danslarıyla da eşlik etti.

Işın Karaca ve Selami Şahin, Bursa’da 53. yılını kutlayan Uluslararası Bursa Festivali’nin sevincini de paylaşarak, sanata ve sanatçıya değer veren Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.