Hava Durumu

Selamını almayan arkadaşını öldürdü

Adana'da bir kişi, sokakta karşılaştığı arkadaşı selamını almayınca bıçakla öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2013 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2013 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Selamını almayan arkadaşını öldürdü

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Yenibey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gece Yenibey Mahallesi 16127 sokakta Ali Adalıtaş (48) ile arkadaşı olan Yunus Emre G. (30) karşılaştı. Yunus Emre G., Adalıtaş'a selam verdi. Ancak Adalıtaş selamı almadı. Bunun üzerine sinirlenen Yunus Emre G. "Selamımı neden almıyorsun, sen benim arkadaşım değil misin?" diyerek Adalıtaş'ı bacağının iki yerinden bıçaklayarak kaçtı.

Yaralanan Adalıtaş, sokak ortasında kanlar içinde yerde kaldı. Uzun süre yerde yatan Adalıtaş sokaktan bir vatandaşın görüp ambulansa haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri geldi. Adalıtaş'ı kontrol eden sağlık ekipleri aşırı kan kaybına bağlı olarak hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine gelen polis ise çevrede yaptığı araştırmada, cinayeti Yunus Emre G. isimli arkadaşının işlediğini belirleyerek zanlıyı yakalandı. Zanlı emniyette sorgusunda selamını almadığı için zanlıyı öldürdüğünü ileri sürdü. Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.