Hava Durumu

"Selamını getirdim"

Mesut Mestan'ın adaylık başvurusunu Divan Başkanlık Kurulu'na teslim eden avukat Yıldırım Hacıoğlu şehir dışında bulunan Mesut Mestan'ın Divan Kurulu'na selamlarını getirdiği söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2019 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2019 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Selamını getirdim"

Ateşten gömlek giydiklerini ifade eden Hacıoğlu, hep birlikte bu zorluğun üstesinden gelmeye çalışacaklarını ifade etti.

LİSTE ÇOK DEĞİŞTİ

Mesut Mestan'ın avukatı Yıldırım Hacıoğlu aracılığıyla Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu'na sunduğu adaylık dilekçesinde değişikliğe gidildi. Bağımsız Denetleme Kurulu Başkanlığı adaylığını açıklayan ve bu doğrultuda Divan Kurulu'na dilekçesini sunan Tayfur Serdar Güllülü asil listeye bilgisi olmadan alındığı ve imzasının atıldığı gerekçesiyle listeden çıktığını açıkladı. Yönetim Kurulu yedek listesinde yer alan Murat Çalıkapan da listeden çıktığını bildirdi. Aynı şekilde disiplin kurulu yedek listesinde yer alan Cüneyt Özkan da bilgisi olmadan dilekçeye adının yazıldığını gerekçe göstererek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla listeden çıktığını duyurdu. Tayfur Serdar Güllülü'nün yerine Recep Bölükbaşı yönetiminde yönetim kurulu üyesi olan Ali Büyükkurt asil listeye dahil edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.