Hava Durumu

Selçuk İnan'dan virüsü fedakarlığı!

Galatasaray forması giyen Selçuk İnan, corona virüsü salgını kapsamında her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını açıkladı. İnan ayrıca takım arkadaşlarının da aynı tutumu sergileyeceğinden şüphesi olmadığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2020 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2020 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Selçuk İnan'dan virüsü fedakarlığı!

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, corona virüsü salgı kapsamında sarı kırmızılı kulüp için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan deneyimli oyuncu ayrıca takım arkadaşlarının da aynı görüşte olduğuna inandığını ifade etti.

Selçuk İnan'ın söz konusu paylaşımının tamamı şu şekilde:

"Bu sürecin neden olduğu sıkıntılar, kulüpleri ve bütün futbol paydaşlarını önemli ölçüde etkiledi. Geçmişte olduğu gibi, kaptanlığını yapmaktan onur duyduğum Türkiye'nin en büyük camiası olan Galatasaray'ımız için bugün de her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Futbolcu kardeşlerimin de bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğinden kuşkum yok. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun takdir edeceği her türlü fedakarlık ve feragati yapmaya hazır olduğumu kamuoyunun ve büyük Galatasaray taraftarının bilgisine sunmak istiyorum. Biz üzüntülerde ve sıkıntılarda ortaklaşabilen bir milletiz. Bu salgını da hep birlikte mücadele ederek, dayanışma ruhuyla yeneceğiz. Bu vesileyle, salgın nedeniyle hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalan acılı ailelerine sabır diliyorum. Tedavisi devam eden bütün yurttaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Evde kalın, sağlıklı kalın"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.