Hava Durumu

Seleznyov: Galatasaray beni istedi!

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursapor'un golcü futbolcusu Yevhen Seleznyov'dan flaş Galatasaray itirafı geldi. Tecrübeli forvet, "Belki beni Real Madrid ve Barcelona istemedi ama Galatasaray istedi.'' dedi ve Sarı Kırmızılı ekibin kendisini transfer etmek için iki kez resmi teklif yaptığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2020 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2020 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seleznyov: Galatasaray beni istedi!

Bursaspor forması giyen Ukraynalı golcü Yevhen Seleznyov takımdaki geleceği hakkında konuşurken, Galatasaray'dan aldığı transfer tekliflerine de değindi. Sosyal medyada bir canlı yayına katılan Seleznyov Bursaspor'un sözleşme uzatma teklifi yaptığını söyleyerek, "Bursaspor ile sözleşmem var. Kalmam için teklif yaptılar. Dnipro'ya gitmek için bir neden göremiyorum." dedi.

Bursaspor'a transfer olmadan önce ülkesinin takımı Kolos'tan teklif aldığını dile getiren 34 yaşındaki Ukraynalı golcü, "Kolos ile antrenmanlara çıktım ancak onları arayıp Türkiye'ye gideceğimi dürüstçe söyledim. Orada başka bir futbol var, birinci lig maçlarına bile 30-40 bin taraftar geliyor." diye konuştu.

'Türkiye'deyken de iki kez resmi teklif yaptılar'

Galatasaray'dan aldığı tekliflere de değinen Yevhen Seleznyov, "Barcelona ve Real Madrid'den teklif almadığım açık ancak Avrupa Ligi finalinden (Dnipro ile 2015) sonra Galatasaray beni istedi. Türkiye'deyken de iki kez resmi teklif yaptılar." diye konuştu.

Sezon sonuna kadar Bursaspor ile sözleşmesi bulunan Seleznyov, çıktığı 22 lig maçında 8 gol attı ve 2 de asist yaptı.

Ukraynalı forvet, kupada da 4 maçta 3 gol 1 asistle oynadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.