Hava Durumu

Selin Ciğerci kendisini o ünlü sanatçıya benzetti!

Paylaşımlarıyla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, kendisini Shakira'ya benzettiği videosuyla takipçilerine eğlenceli anlar yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2018 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2018 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Selin Ciğerci kendisini o ünlü sanatçıya benzetti!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü fenomen kendisini dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'ya benzetti.

"SHAKİRA EVİMİZE GELDİ"

Selin Ciğerci Instagram hesabından paylaştığı video ile takipçilerine eğlenceli anlar yaşsattı. Ciğerci videosunda kendisini dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'ya benzetti. Ciğerci videosunda, "Bak Shakira gelmiş evimize sefalar getirdin aşkım bu ne güzellik! Makbul kadın vücudu bu dur." yorumunu yaptı.

CİNSİYET DEĞİŞTİRMİŞTİ

Cinsiyet değiştirerek bir anda magazin gündemine oturan Ciğerci o süreci böyle anlatmıştı: "Sosyal medya hesaplarımı kapattığım dönemde ailemle konuştum. "Bedenimi ruhuma uydurmak istiyorum" dedim. Annem "Neden bahsediyorsun?" dedi. "Böyle mutlu değilim" dedim ve evden kaçtım. Annem istemedi ve babamın kabul etmeyeceğini söyledi. 25 yaşındaydım o zaman. Arabamı, paramı, takılarımı vs. bırakıp bir arkadaşımın yanına gittim, onunla yaşamaya başladım. Annem babamdan gizli bana harçlık yolluyordu."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.