Hava Durumu

Selteks ambargosu

Final maçında Oyunbaz Sanat Okulu'nu Kaan'ın attığı tek golle mağlup eden Selteks Armül Dünyası, organizasyonda üst üste 3. kez mutlu sona ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2017 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2017 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Selteks ambargosu

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi'nin bu yıl Sacit Karataş anısına düzenlediği 31. Olgunlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon Selteks oldu. 2 grupta toplam 11 takım ile başlayan organizasyonun final maçında Oyunbaz Sanat Okulu'nu Kaan'ın attığı tek golle mağlup eden Selteks Armül Dünyası üst üste 3. kez mutlu sona ulaşmayı başardı. Turnuvada üçüncülüğü Bora Cabbar elde ederken, dördüncü Sezgin Otomat oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ödülü ise Gemlik İnegöllüler'e gitti.

31. Olgunlar Futbol Turnuvası'nda ayrıca en iyi kaleci Selteks Armül Dünyası'ndan Metin Kurt seçilirken, Sezgin Otomat'tan Bülent Bal ise 7 golle gol kralı ödülünün sahibi oldu. Atıcılar-3 Sahası'nda oynanan final maçının ardından düzenlenen törende dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Bu yıl da şampiyonluk kupasını müzesine götüren Selteks Armül Dünyası, kupa ve madalyalarını TÜFAD Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ'ın elinden aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.