Hava Durumu

Şemsettin Baş: İnanılmaz işler yapıyoruz

Zirvenin sadece 3 puan gerisinde yer alan Bursaspor Basketbol Takımı'nda Başantrenör Şemsettin Baş, "Bütçemizi herkes biliyor. Petkim galibiye-tiyle dördüncülüğe yükseldik. Bu takım inanılmaz işler başarıyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şemsettin Baş: İnanılmaz işler yapıyoruz

Türkiye Basketbol Ligi'nde play-off yürüyüşünü sürdüren Bursaspor Durmazlar, aldığı sonuçlarla rakiplerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Lig üçüncüsü Petkimspor karşısında alınan galibiyetle moralleri yükselten Potanın Timsahları'nda Başantrenör Şemsettin Baş, takımıyla gurur duyduğunu söyledi. Petkim'in ligdeki 13 maçlık yenilmezliğine son verdiklerini belirten Baş, "Kırılma anlarında hakemlerin vermiş olduğu enteresan kararlarla rakibimiz yeniden maça tutunmayı başarsa da galibiyeti sonuna kadar isteyen oyuncularımın ellerine, yüreklerine sağlık, helal olsun" dedi.

TARAFTARLA BÜTÜNÜZ

Ligdeki diğer takımlara oranla belirlenen bütçeye göre çok iyi işler yaptıklarını vurgulayan Şemsettin Baş, "Bu galibiyet onların hakkı. Bu maçı istediler ve kendileri kazandılar. Çok iyi çalışıyorlar. Çok iyi karakterli çocuklar var. Bu çocuklara helal olsun. Bu şartlarda ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Yüreklerine sağlık. Çok ama çok önemli iş yapıyorlar. Bütçemizi herkes biliyor. Bu galibiyetle dördüncülüğe yükseldik. Bu takım inanılmaz işler başarıyor" dedi. Takımın deneyimli oyuncularından Burak Erol ise Petkim galibiyetinin sıralama açısından çok önemli olduğunu belirterek, taraftarlarla beraber bir bütün olduklarını sözlerine ekledi.

Timsah Düzce sınavında

Türkiye Basketbol 1. Ligi 26. haftasında Bursaspor Durmazlar bugün Düzce Belediyespor'a konuk olacak. Kalıcı Konutlar Merkez Spor Salonu'ndaki maç saat 17.00'de başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.