Hava Durumu

Sen Allah'ın bir lütfusun

Bursaspor'un yıldız futbolcusu, bir karşılaşmada daha ön plana çıkarak Yeşil Beyazlılar'a Medical Park Antalyaspor karşısında 3 puanı getiren golü attı. Futbolu kadar mütevazı tavırlarıyla da taraftarın gönlünde taht kuran Pablo Batalla, sadece kendisine değil, bütün ekibe aynı sevginin gösterilmesini istedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2013 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2013 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sen Allah'ın bir lütfusun

Pablo Batalla parlamaya devam ediyor. Şampiyonluk sezonundan takımda kalan Ömer Erdoğan ve İbrahim Öztürk ile birlikte 3 futbolcudan biri olan Süper Bücür, Antalyaspor karşılaşmasında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim oldu. Oynadığı futbol kadar mütevazılığı ve karakteriyle de Yeşil Beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Batalla, maçın ardından; “Sadece bana değil, tüm takıma karşı aynı sevgiyi gösterirlerse bu bizi daha çok mutlu eder” dedi.

TAKIMI KUTLAYIN

Ligde 14 gol atıp, 15 de asist yapan Pablo Martin Batalla, Bursaspor kariyerindeki en başarılı sezonunu geçiriyor. Antalya'da 3 puan getiren golü atan Arjantinli futbolcu çok mutlu olduğunu söyledi. Takım arkadaşlarını tebrik etmek istediğini belirten Batalla, ligde 4 maçlarının kaldığını, en iyi oyunlarını ortaya koyup, sezonu en iyi yerde bitirmek istediklerini dile getirerek sadece kendisine değil, bütün takıma aynı sevginin gösterilmesini istedi.

46. golü oldu

Bursaspor kafilesi dönüş yolculuğunda galibiyeti kutladı. Uçakta tezahürat yapan taraftarlar ve davetliler, takımın Arjantinli yıldızı Batalla ve Belluschi'yi alkışladı.

Kaldı 3 takım

Batalla, Süper Lig'de bulunan 17 takımın 14'üne gol atmayı başardı. Başarılı futbolcu, Akhisar Belediyesi, Orduspor ve Gençberbirliği ağlarını havalandıramadı. Yeşil Beyazlılar son 4 haftada bu 3 takımla da oynayacak. Arjantinli krampon, bu karşılaşmalarda gol atarsa, ligdeki her takımın ağlarını havalandırmış olacak.

Twitter yine coştu

Sosyal medyada Pablo Martin Batalla çılgınlığı devam etti. Yeşil Beyaz'a gönül verenler, Arjantinli yıldızdan övgü dolu sözlerle bahsetti. İşte birkaç örnek;
?@Dmr16Kadir: Kendi kalemize gol at biz yine de sevinelim BATALLA
?@FanteziKaptan: Tarikat kur müridin olalım BATALLA
?@Dmr16Kadir: Sen penaltı kakaçır biz goooolll diye sevinelim BATALLA
?@Callkmaar: Sen camdan atla yere biz düşelim BATALLA
?@ottomanchild16: Fatih Sultan Batalla
?@salihkus: Mangalı biz yapalım köfteleri sen ye BATALLA :) tabi çatalla
?@yasin_sirinefe: kafamı dinleyeceğim sessiz olun de; şehri boşaltalım BATALLA
?@hkngndz7: Sen adam vur içerde biz yatalım BATALLA

Pasın benden gelmesi güzel

Batalla'ya gol pasını veren Arjantinli orta saha oyuncusu Belluschi çok önemli bir maçtan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını vurguladı. Belluschi; “Bizim için çok önemli bir maçtı. Batalla'ya attığım pas bize gol getirdi. Pas benden geldiği için mutluyum. Üst sıralara tırmandık. Önümüzde 4 maç kaldı. Bizim hedefimiz bu sezonu en iyi şekilde bitirmek” dedi.

Batalla'nın önderliğinde yukarıya doğru çıkıyoruz

Yeşil Beyazlı takımın kanat oyuncusu Ferhat Kiraz, maç sonunda Pablo Batalla'dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Ferhat; “Kaliteli bir ekiple oynayacağımızı biliyorduk. Antalyaspor'un gerçekten çok iyi oyuncuları var. Zaafları da vardı. Bunu hafta içinde çalıştık. Batalla çok zor bir pozisyonda golünü attı. Onun önderliğinde yukarılara doğru çıkmaya devam ediyoruz. Lig sonuna doğru belki farklı hedefleri konuşmaya başlarız” dedi.

Belki 2. oluruz

Bursaspor'da Edu'nun sakatlığı ve Musa'nın cezası nedeniyle Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında orta sahada görev yapan Murat Yıldırım, ligi 3'üncü bitirmek istediklerini söyledi. Teknik heyetin kendisine defansif oynamasını istediğini, bunun için elinden geleni yaptığını belirten Murat, “Belki ikinci de olabiliriz. Biz yenmeye devam edelim. Sabırlı oynadık. 3 puanı aldık. Seyircilerimiz coşkulu olunca daha iyi oynuyoruz” dedi.

Ferdinand’dan Türkçe mesaj

Bursaspor'un QPR takımından kiraladığı Anton Ferdinand, son 3 haftada gösterdiği performansla beğeni topluyor. Antalyaspor karşılaşmasının son dakikalarında sakatlanan ve yerini Serdar Aziz'e bırakan İngiliz krampon Twitter'dan Türkçe; “Ayak bileğim bugün biraz daha iyi ama halen şişlik var” diye yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.