Hava Durumu

Sen ben yok Bursaspor var

Bursaspor taraftar grubu Teksas'tan bugün oynanacak Sivasspor maçı öncesi açıklama geldi. Tribünde tek yürek olunmasının gerektiği vurgulanan açıklamada, "Tezahürat karmaşası yok. Tek ses var" denildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2019 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2019 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sen ben yok Bursaspor var

ARTIK BİRLİK ZAMANI

Bursaspor'un taraftar grubu Teksas, resmi internet sitesinden Sivasspor maçı öncesi açıklama yayınladı. Kritik bir süreçten geçildiğine işaret edilen açıklamada, takıma destek olunmasının altı çizildi. Teksas'ın resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada; "Daha önce de vurguladığımız gibi, bu süreçte tüm anlaşmazlıkları ve fikir uyuşmazlıklarını bir kenara bırakıp, tüm enerjimizi, Bursaspor'umuza bu dikenli yolda kanamayan ve sendelemeyen bir bacak olmak için harcama zamanıdır." ifadelerine yer verildi.

TESLİM OLMAK YOK

Kalan tüm maçlarda takımın yanında olmaları gerektiğine vurgu yapılan Teksas'ın açıklamasında, "Sivasspor ile oynayacağımız maçtan başlayarak, eski Teksas olmak, tek ses olmakla yükümlüyüz. Bursaspor hastaysa, ilacı bizim birliğimizdir. Vakit geldi. Sen, ben, o yok. Bursaspor var. Tezahürat karmaşası yok. Tek ses var. Homurdanmak yok. Sahadaki futboldan ve saha dışı etmenlerden bağımsız destek var. Bıkkınlık yok, moral bozmak yok. Rakibe baskı var. Bursaspor varsa, teslim olmak yok, mücadele var." denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.