Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sen Timsahsın kazanmalısın

Bursaspor bu sezon sahasında kaybetmeyen Kayserispor'la karşılaşacak. Saat 16.30'da başlayacak maçta Le Guen'in öğrencileri galibiyet arayacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2017 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2017 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sen Timsahsın kazanmalısın

Batalla Kayseri'de oynayamayacak ama sahada da 11 cesur yürek olacak

FUTBOLCULARINA AŞILADI

Bursaspor Kayserispor ile bugün çok önemli bir karşılaşma oynayacak. Süper Lig'de geçen hafta Galatasaray'a yenilen Yeşil Beyazlılar zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılarak üst sıralarla bağını koparmak istemiyor. Teknik direktör Paul Le Guen hafta içinde oyuncularını bu karşılaşmaya motive etmek için oldukça uğraş verdi. Fransız çalıştırıcı, 'Zor bir maç oynayacağımızın' farkındayız sözleriyle kendilerini dirençli bir rakibin beklediğini futbolcularına aşılamaya çalıştı.

SAHASINDA KAYBETMİYOR

Kadir Has Stadı'nda saat 16.30'da başlayacak ve Bein Sports1'den yayınlanacak mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Esat Sancaktar, Erdem Bayık ve Serkan Tokat yapacak. Geride kalan 6 haftada topladığı 11 puanla 5. basamağa çıkan Kayserispor Rumen teknik direktör Sumudica yönetiminde iç sahadaki 3 maçtan da galip ayrılmayı bildi. Bursaspor hem tekrar çıkışa geçmeyi hem de rakibinin yenilmezlik serisine son vermeyi amaçlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.