Hava Durumu

Sen yaparsın Timsah'ım!

Çalkantılı günler yaşayan Bursaspor kötü gidişi durdurmak amacıyla deplasmanda Başakşehir'in rakibi olacak. Samet Aybaba 'Geri dönüş maçı' olarak kabul ettikleri mücadeleden 3 puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Saat 19.00'da başlayacak maç Beinspodts1'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2019 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2019 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sen yaparsın Timsah'ım!

8 MAÇTIR 3 PUANA HASRET

Süper Lig'de oynadığı son 8 maçtan galibiyet çıkaramayan Bursaspor bu akşam sezonun belki de en önemli mücadelesinde boy gösterecek. Yeşil Beyazlılar ligde lider durumda bulunan Başakşehir karşısında galip gelerek hem üç puan hasretine son vermeyi hem de kötü gidişe dur demeyi amaçlıyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki zorlu mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Saat 19.00'da başlayacak maç Beinsports1'den ekranlara gelecek.

GERİ DÖNÜŞ ARTIK BAŞLASIN

Geçen hafta Çaykur Rizespor yenilgisiyle düşme hattına bir adım daha yaklaşan Yeşil Beyazlılar üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor. Taraftarla yaşanılan diyalog nedeniyle Başkan Ali Ay'ın mayıs ayı için olağanüstü kongre kararı aldığı Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba zorlu karşılaşmayı bir fırsat olarak görüyor. Deneyimli teknik adam oyuncularını 'Bu maç bizim geri dönüşümüzün başlangıcı olabilir' sözleriyle motive etmeye çalıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.