Hava Durumu

'Sendikacılıktan darbe çıkmaz'

Büro Çalışanları Memur Sendikası Büro Memur-Sen, Marmara Bölge Toplantısını Bursa'da gerçekleştirdi. Büro Memur-Sen Bursa Şubesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya 25 şubeden 150 üye katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2017 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2017 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Sendikacılıktan darbe çıkmaz'

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz,sendikanın genel sorunlarına değinerek,"Toplu sözleşmeyi ve ülkemizin içerisinde bulunduğu süreci değerlendireceğiz. Kadim medeniyetin çocukları ağır bir mirasın temsilcileriyiz. Bu yüzden bir türlü huzur içinde yaşayamıyoruz. Biz onlardan korkmuyoruz, bu millet bunun altından kalkacaktır. Bizler tarihi nasıl iyi okuyorsak sürecide iyi okuyoruz. Toplu sözleşme sürecinden kaynaklı olarak ülkeyi ilgilendiren şu konuyu mutlaka söylemek zorundayım Memur- Sen Türkiye'nin en büyük sendikası, Ortadoğu'nun en büyük sivil toplum örgütü. Hayaller suya düştü. Sendikacılıktan darbe çıkmıyor, sendikacılıktan artık gür bir ses çıkıyor. Buradan çıkan ses mazlumlara umut oluyor. Ülkemiz üzerinden ellerini hiç çekmiyorlar. Erbakan hocamızın bir sözü var: 'Operasyon, Irak'a ya da Suriye ise hedef Türkiye'dir. Suriye üzerinde yapılan operasyonların hedefi Türkiye'dir. Ülkemiz üzerinde yapılacak olan operasyonlara zemin hazırlama çabasıdır"diye konuştu.

Büro Memur-Sen Bursa Şube Başkanı Fatih Hafızoğlu ise hak mücadelesini sürdürdüklerini ifade ederek,"Büro Memur- Sen şuan bir eylemde. Eylem sokaklara çıkıp, camları kırmak değildir, sevmekte bir eylemdir. Memur- Sen'in eylemi nasıl olurmuş bütün ülke bunu görmüş oldu. Eylemimiz ülkemiz için yeniden dirilişimiz için hayırlı olsun diyorum. Sendikacılık yürek işidir. Ben bu sevdaya gönül veren kardeşlerimi yürekten kutluyorum"dedi. Burcu SEKMEN'in haberi...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.