Hava Durumu

Seni de onu da ofiste saatlerce s.....

İş başvurusunda bulunduğu firmadan olumsuz yanıt alan Eyüp Tok, kendisini bu adrese yönlendiren danışma şirketinden 2 kadının e-mail adreslerine tehdit ve hakaret dolu mesajlar gönderince 8 ay hapse çarptırıldı

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seni de onu da ofiste saatlerce s.....
İstanbul’da, iş için başvurduğu gözlük firmasından olumsuz yanıt alan Eyüp Tok, kendisini bu adrese yönlendiren danışma şirketinden 2 kadının kâbusu oldu. Tok, 2 kadının e-mail adreslerine tehdit ve hakaret dolu mesajlar gönderince 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Uzun süre iş bulamadığı için bir danışmanlık şirketine başvuran 29 yaşındaki Eyüp Tok, D.K. ve N.Z. tarafından bir gözlük firmasına yönlendirildi. Firmaya başvurup mülakata alınan Tok, gelen olumsuz yanıt üzerine çılgına döndü. Tok, danışmanlık şirketindeki 2 kadının e-mail adreslerine, “Bana 3 gün içinde uygun bir iş bulup hafta sonuna kadar yerleştirmezseniz yemin ederim D. seni de N.’yi de o ofiste saatlerce s..... Anam avradım olsun dediğimi ölesiye yaparım” yazılı mesajlar gönderdi.

CİNSEL DOKUNULMAZLIĞA YÖNELİK’

Kadınların şikâyeti üzerine tehdit ve hakaret suçundan dava açıldı. Bütün ümidini bu danışmanlık şirketine bağladığını belirten Eyüp Tok, Anadolu 73. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki davada “İşsiz olduğum için psikolojim bozulmuştu. Çok pişmanım” dedi. 24 yaşındaki D.K. ve 31 yaşındaki N.Z. ise gönderilen mesajlar nedeniyle büyük korku yaşadıklarını anlattı. Hâkim, sanığın sözlerinin müştekilerin cinsel dokunulmazlığına yönelik olduğuna kanaat getirerek Eyüp Tok’u 8 ay hapis cezasına çarptırdı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.