Hava Durumu

Şenliğin en iyi fotoğrafçıları ödüllendirildi

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen "Osman Gazi'yi Anma ve Bursa'nın Fethi Şenlikleri Fotoğraf Yarışması"nda dereceye girenler ödüllerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2012 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2012 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenliğin en iyi fotoğrafçıları ödüllendirildi

Haraççıoğlu Medresesi'nde yapılan ödül törenine Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın yanı sıra, belediye bürokratları ve çok sayıda fotoğrafçı katıldı. 175 eser içinden sergilenmeye layık görülen 30 eserin yer aldığı serginin açılışını Başkan Mustafa Dündar, Başkan Yardımcısı Servet Büyükpoyraz, yarışmanın birincisi Egemen Ergin, ikinci Mustafa İpek ve BUFSAT Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karaman yaptı. Davetlilerle birlikte fotoğraf sergisini gezen Dündar, yarışmacılarla fotoğraflar üzerine sohbet etti.

Fetih şenliklerinin her yıl bir öncekinden daha da coşkulu kutlandığını söyleyen Başkan Mustafa Dündar, “Her kesimden insan tek yürek olup, Bursa’nın fethini kutlamak için bir araya geliyor” diye konuştu.

Birçok eser arasından dereceye girmeyi başaran fotoğrafçılara ödüllerini Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar verdi. Yarışma sonunda birinci olan Egemen Ergin 2 bin TL., ikinci Mustafa İpek bin 500 TL., üçüncü Hakan Aydın ise bin TL ödülün sahibi oldu. Mansiyon sahipleri Egemen Ergin ve Nejdet Sezer’e de 500 TL ödül verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.