Hava Durumu

Şenol Güneş "Ertuğrul'u isterim..."

Deneyimli teknik adam, Bursaspor'un genç stoperi Ertuğrul Ersoy'u kadrosunda görmek istediğini ancak maddi imkansızlıklardan dolayı bunun mümkün olamayacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş "Ertuğrul'u isterim..."

A TAKIM'DA İLK GÜNEŞ OYNATTI

2014-2015 sezonunda Bursaspor'da görev yapan ve o dönemde Ertuğrul Ersoy'u Yeşil Bursa'dan A Takım'a dahil eden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında genç futbolcusunu kadrosunda görmek istediğini açıkladı. O sezon 17 yaşındaki Ertuğrul Ersoy'a Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 15 maçta görev veren deneyimli teknik adam genç kramponun futbolunu geliştirmesinde önemli rol üstlenmişti.

YÜKSEK BONSERVİS VEREMEYİZ

Performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen Ertuğrul Ersoy'un önemli mesafe kat ettiğine değinen Şenol Güneş genç kramponu kadrosunda görmek istediğini, ancak bu transferin maddi nedenlerden dolayı mümkün olmayacağını açıkladı. Güneş, "Tabii ki iyi stoper ben de isterim mesela Bursaspor'da Ertuğrul Ersoy var. Cesaretli ve rakibe sağlam basıyor. Ama kulüp olarak yüksek bonservis verecek durumda değiliz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.