Hava Durumu

Şenol Güneş'i sinirlendiren soru

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçında bir muhabirin milli takım ile ilgili sorduğu soruya, "Maç oynamışız 2-2 bitmiş. Bunu kapatalım. Zaten açıklama yapmışlar. Aynı şeyi sorup aynı cevabı alıyorsunuz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2019 21:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2019 21:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş'i sinirlendiren soru

Spor Toto Süper Ligin 24. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu. Mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Kayserispor'un gollerini 57. dakikada Kravets ve 62. dakikada Deniz Türüç kaydetti. Beşiktaş'ın golleri ise 37. dakikada Atiba Hutchinson ve 90. dakikada Caner Erkin'den geldi.

"AÇIKLAMA YAPACAK BİR KONU YOK"

Mücadele sonunda bir muhabirin "Milli takım ile ilk görüşmeyi ne zaman yaptınız?" sorusuna Güneş, "Şu an açıklama yapacak bir konu yok. Milli takım haftası gelsin, o zaman veya boş bir zamanda konuşulur. Maç oynamışız ve 2-2 bitmiş. Bunu kapatalım. Ya da maçı kapatalım, onu konuşalım. Benim de işime gelir. Daha önce konuştum. Size sezon sonunda anlaşabileceğimi söyledim mi? Aynı şeyi sorup, aynı cevabı alıyorsunuz. Ben gereksiz ve anlamsız buluyorum. Zaten açıklama yapmışlar." dedi.

"LÜTFEN BİRAZ SABIRLI OLUN"

Tecrübeli tekik adam, "Her gün bir kavga etmek istiyorlar. Ben bu kavganın içinde olmak istemiyorum. Net söylüyorum. Armut ile elmayı toplayan arkadaşlar, toplamaya devam etsinler. Maç oynanmış, tek sorunuz bu. Gizli bir şey yok. Söylenecek her şeyi söylemişim. Lütfen biraz sabırlı olun." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.