Hava Durumu

Şenol Güneş'in kırmızı kart yorumu sert oldu

Bursaspor’un deneyimli teknik direktörü 73 dakika 10 kişi oynamalarını değerlendirerek “Daha önceden bizi alıştırdılar, geçen hafta da 35 dakika 10 kişi oynamıştık” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 06:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 06:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş'in kırmızı kart yorumu sert oldu
Şenol Güneş, bu maçtan önceki son iki müsabakada 1 puan kazandıklarını, 3 puanla moral bulduklarını ve üst sıralara yaklaştıklarını söyledi. Maçın başında Harun'un kırmızı kart gördüğünü anımsatan Güneş, “Beklenmedik şekilde penaltı verildi ve 10 kişi kaldık. O dakikadan sonra oyunun hakimiyeti bizdeydi. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi. 

DAHA ÖNCEDEN ALIŞTIRDILAR

Güneş ayrıca maçın genelinde galibiyete yakın taraf olduklarını belirtti. Bir gazetecinin, “Takım 73 dakika 10 kişi oynadı ama sahada inanmış bir futbolcu grubu vardı. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna Güneş, “Biz bu duruma antrenmanlıyız. Daha önceden alıştırdılar. Geçen hafta da 35 dakika 10 kişi oynadık. O konulara girmek istemiyorum. Çirkinleşiyoruz, üzülüyoruz. Bu durumu yaşamayı öğreneceğiz, bağışıklık kazanmaya başladık artık” yanıtını verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.