Hava Durumu

Şenol Güneş'le ayağa kalkacağız

Sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini söyleyen Bursaspor'un tecrübeli kaptanı İbrahim Öztürk, “Şenol Güneş'in takımın başına geçmesi bizim için önemli. Hocamızla birlikte birçok şeyi başaracağımızı düşünüyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2014 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2014 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş'le ayağa kalkacağız

Bursaspor'un tecrübeli kaptanı İbrahim Öztürk, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Geçen sezon beklentilerin altında kaldıklarını açıklayan Öztürk, “Bizim hedefimiz her zaman Avrupa kupalarına oynamaktı. Şu anda Avrupa kupalarına katılacağımız söyleniyor. Ama sıralamaya baktığımız zaman biz hak etmedik. Bu sezon sıkıntılı dönemlerden geçtik. Yaşananlar  bize ders oldu” dedi.

YÜZDE YÜZÜNÜ VEREMEDİM

Kendi performansı hakkında da konuşan Öztürk, “Kendi performansım açısından dönem dönem takım içerisinde ve kendi adıma oynamama durumum oldu. Alışık değilim. Sistemde hoca öyle uygun gördü. Biz her zaman kazanmak için önde basan bir takımdık. Geçen seneki sistemde daha önce hiç oynamadım. Geçiş süreci beni etkiledi ve istediğim performansı sergileyemedim. Bu sezon benim için tam yüzde yüz performans anlamında geçmedi” açıklamasını yaptı.

ŞENOL HOCA’NIN GELMESİ AVANTAJ

Teknik Direktör Şenol Güneş hakkında da konuşan tecrübeli futbolcu şunları söyleri; “Şenol hoca hakkında konuşmak için kelimeler yetersiz kalabilir. Hem Türkiye ligini bilen, hem tecrübesiyle hem düşüncesiyle kendini ispatlamış bir hoca. Bursaspor'da Şenol hoca ile birlikte birçok şeyi başaracağımıza inanıyorum. Böyle bir dönemden sonra Şenol hocanın gelmesi avantaj olacaktır. Şenol hocanın düşünceleri ve tecrübeleriyle en kısa zamanda ayağa kalkacağız.”

4 yıl daha futbol oynamak istiyorum

Geleceği ile ilgili de önemli açıklamalar yapan Öztürk, “Bursaspor'da 2 sene daha sözleşmem var. Bursaspor'da 6 sene birçok şey yaşadım. Yeşil Beyazlı forma altında futbolu bırakmayı hedefliyorum. Ama zaman ne gösterir bilmiyorum. 4 sene daha futbol oynamayı düşünüyorum. Benim ilk süper lig takımım Bursaspor'dur” ifadelerini kullandı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.