Hava Durumu

Şenol Güneş'ten basın toplantısı

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Partizan ile oynayacağı mücadele öncesi teknik direktör Şenol Güneş ve stoper futbolcu Vida basın toplantısı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2018 21:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2018 21:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş'ten basın toplantısı

Şenol Güneş'in açıklamalarından satır başları şöyle:

İDEAL BİR 11'LE ÇIKACAĞIZ!

Partizan ve Kızılyıldız Sırbistan'ın marka değeri olan takımlar. Sırbistan'da yetenekli oyuncular yetişiyor ve futbolseverler futboldan anlıyor. Türkiye'de bizim olduğumuz gibi, zaman zaman krizli dönemleri oluyor bu takımların. Kaliteli bir takımla oynayacağız. Takımların ve oyuncuların geçmişiyle konuşmanın, bugüne bir yararı olacağını düşünmüyorum. Yarın oynayacağımız maçta Babel sakat, Negredo cezalı. Takıma geç katılanlar, geç form yakalayan oyuncular olacaktır ama yarın ideal bir 11 ile çıkacağız.

ŞİMDİ TARTIŞMAYI DOĞRU BULMUYORUZ

Öncelikle iki takımda da iyi oyuncular var. Biz Sırbistan'ı tanıyoruz, Sırbistan bizi daha fazla tanıyor. Çok konuda birbirimize yakınız, Türkiye'ye gelen çok oyuncu var. Hocaları Mirkovic de Türkiye'yi biliyor. Bu sezon UEFA'da hiç maç kaybetmeyen bir takıma karşı oynayacağız. Biz Linz takımına kaybettik. Onlar ligde oynamadı, onların kararı saygı duyuyoruz. Bizde uzun yıllar tartışıldı, şimdi tartışmayı doğru bulmuyoruz.

Seyahatlar, yorgunluklar olacaktır. 3 maç üst üste deplasman oynuyoruz ama böyle oldu diye gündeme getirmek doğru değil. Linz maçı oyun ve skor olarak bizim için kötü bir maçtı. Rakip çok daha iyi oynadı ve kazandı. Partizan daha iyi bir takım, daha iyi bir oyun bekliyoruz. Futbolu seven, heyecanlı, coşkulu bir taraftar var. Partizan'ın geçmişte Beşiktaş'a 4-0 kaybetmelerine rağmen alkışlamaları, ne kadar fair-play içinde bir taraftar olduğunu gösteriyor. Dusko Tosic, Beşiktaş'ta oynadığı dönem içinde çok başarılı işler yaptı, futbol kariyerinin en başarılı dönemini geçirdi. İyi bir oyuncu, ondan fazla iyi bir karakter. Ayrılmasına üzüldüm. Kalitesi ne olursa olsun, Beşiktaş'a çok faydalı oldu.

Başarılı futbolcu Vida ise, 'Buraya maçı kazanmaya geldik ama kolay maç olmayacak. Buradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Takıma yeni sezonda en geç katılan benim. İyi bir dinlenme süreci geçirdim. Biraz zamana ihtiyacım var ama yeniden form yakalayacağım. Enzo, Pepe ve ben tabi ki forma savaşı vereceğiz. Hocamız adil olarak formayı dağıtacaktır...' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.