Hava Durumu

Şenol Güneş'ten flaş açıklama! "Bunlarla yaşamayı öğreneceğiz"

Teknik direktör Şenol Güneş, maç sonrası yaptığı açıklamada, "10 kişi oynamaya alıştık. Onlara hiç girmeyeceğim. çirkinleşiyoruz. Bu tip olaylar üzücü ancak, bağışıklık kazanacağız. Bunlarla yaşamayı öğreneceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2015 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2015 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş'ten flaş açıklama! "Bunlarla yaşamayı öğreneceğiz"
Müsabakayı değerlendiren Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Son 2 maçta 1 puan almıştık. Bu müsabakadan 3 puan alarak moral bulduk. Yukarıda biraz daha iyi yer aldığımızı düşünüyorum. Oyunun olarak, başında denk geçen bir oyunda beklenmeyen şekilde penaltı ve kırmızı kartla 10 kişi kaldık. Ondan sonra oyunda kontrolü ele aldık. Hücum ettik ve savunma yaptık. Bütün oyuncu ve seyircileri kutluyorum. Galibiyete yakın olan bizdik. Çünkü oyuncularım elinden gelen bütün gayreti gösterdi. Bu maçı kazanmak moral olarak iyi oldu. Ligde yarışa devam ediyoruz. Çarşamba günü de kupa maçımız var” dedi.

Takımın 10 kişi kalması ile ilgili sorulan soruya Güneş, “10 kişi oynamaya alışkınız. Geçen hafta da 35 dakika oynadık. Onlara hiç girmeyeceğim, çirkinleşiyoruz. Bu tip olaylara sadece üzülüyorum. Bunlarla yaşamayı öğrenip bağışıklık kazanacağız” diye cevap verdi.

RIZA ÇALIMBAY...

Karşılaşma hakkında açıklamalar yapan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise “Bursaspor, 10 kişi kaldıktan sonra avantajlı duruma geçtik, ama kullanamadık. 10 kişiye nasıl oynanmasını bilirsen avantaj olur. İlk yarı bittikten sonra devre arasında konuştuklarımızı sahaya yansıtamadık. Ama ona rağmen pozisyonlar bulduk ve değerlendiremedik." dedi.

Penaltı pozisyonuyla ilgili sorular üzerine ise Çalımbay, "Bize verilen penaltı, penaltı mı? Değil mi? bilmiyorum. Ama kısa mesafede penaltı vermek koyla değil. Bursaspor taraftarı her zamanki gibi büyük bir destek vererek saha içi ve dışı baskı yaptı. Hakem birkaç dakika geçtikten sonra penaltı verdi. Ama bunlar mazeret değil. Hakemi suçlamak istemiyorum. İyi bir avantajımız vardı ama değerlendiremedik” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.