Hava Durumu

Şenol Güneş'ten flaş Milli Takım açıklaması

İsmi Milli Takım'la anılan Şenol Güneş, "Şu anda Beşiktaş'a ait biriyim. Yeni mukavele yaptım. Burada mutluyum. Milli Takım için teklif gelirse karar Fikret Orman'ındır." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2017 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2017 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş'ten flaş Milli Takım açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fatih Terim'in Türkiye Futbol Direktörlüğü'nden ayrılmasının ardından ilk kez konuştu. Güneş, kendisinin ismi geçen Milli Takım için "Kim takdir ediyorsa teşekkür ederim ancak Beşiktaş'la yeni mukavele yaptım, şu anda Beşiktaş'a ait biriyim. Teklif gelirse kararı Başkan Fikret Orman verir." dedi.

Tecrübeli hocanın açıklamaları şu şekilde:

"AİT OLDUĞUM BİR KURUM VAR"

"Benim de Milli Takım için adım geçiyor. Kim düşünüyorsa, takdir ediyorsa teşekkür ediyorum. Beşiktaş ile yeni mukavele yaptım, imza attım. Uygulamasını bilemem. Şu anda Beşiktaş'a ait biriyim. Ben imza attım ve uzatmadan yaptım o işi. Ait olduğum bir kurum var. Kurumlar, devlet, millet, camialar önemli."

"BAŞKAN GÖREVİME SON VERİRSE O ZAMAN DÜŞÜNÜRÜZ"

Ait olduğum bir kurum olmasaydı, o zaman Milli Takım mı, Beşiktaş mı denilebilirdi. Eğer bir teklif olursa başkana gelir. İki yeri birden çalıştırmak doğru bulduğum bir iş değil. Ben Beşiktaş'ta çalışıyorum. Burada mutluyum. Milli Takım için teklif gelirse karar başkan Fikret Orman'ındır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.