Hava Durumu

Sercan Yıldırım'dan "450 bin euroluk gol"

Sivasspor’un ara transfer döneminde Galatasaray’dan yaklaşık 450 bin euro maliyetle kiraladığı golcü oyuncu Sercan Yıldırım, oyuna sonradan dahil olduğu 5 lig maçında 137 dakika sahada kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2013 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2013 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sercan Yıldırım'dan "450 bin euroluk gol"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’un, Galatasaray’dan devre arasında 450 bin avro maliyetle kiraladığı forvet Sercan Yıldırım, geride kalan 2012-2013 futbol sezonunda lig ve kupada 8 maçta forma giydi, bir kez gol sevinci yaşadı.

Galatasaray’da fazla forma şansı bulamayan ve devre arasında Sivasspor tarafından sezon sezonuna kadar kiralanan Yıldırım, ligin 18. haftasındaki Gaziantepspor maçında Bolivyalı golcü Ricardo Pedriel Suarez’in yerine 62. dakikada oyuna girerek, kırmızı-beyazlı formayı ilk kez giydi.

Ligde Mersin İdmanyurdu, Fenerbahçe, Bursaspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında da oyuna sonradan dahil olan Yıldırım, bu karşılaşmalarda beklenen performansı sergileyemedi. Lig maçlarında ilk 11’de şans bulamayan Yıldırım, sonradan oyuna girdiği 5 maçta ise 137 dakika sahada kaldı. Bu karşılaşmalarda bir kez sarı kartla cezalandırılan Yıldırım, gol atma başarısı gösteremedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 maçta ilk 11’de forma giyen Yıldırım, 90 dakikayı tamamlayamadan oyundan alındı. Galatasaray Kulübüne 150 bin, kendisine ise 300 bin avro ödenerek kiralanan ve Sivas’a geldiği ilk günlerde camiayı heyecanlandıran Yıldırım, kırmızı-beyazlı formayla tek golünü Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu’nda Sivasspor’un deplasmanda Bursaspor’u 1-0 yendiği maçta kaydetti.

Performansıyla, Sivassporlu taraftarları adeta hayal kırıklığına uğratan Sercan Yıldırım’a, ligin 27. haftasında kırmızı-beyazlı ekibin iç sahada Orduspor’u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından Sivas’ı izinsiz terk edip antrenmanlara katılmadığı gerekçesiyle yönetim kurulu tarafından para cezası verildi. Cezaya itiraz eden oyuncu, 28. haftadaki Eskişehirspor maçı öncesinde süresiz kadro dışı bırakıldı ve A2 takımıyla antrenmanlara çıkarak sezonu tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.