Hava Durumu

Serdar Aziz Galatasaray’da

Bursaspor'un kaptanı Serdar Aziz, Galatasaray'a transfer oldu. Sarı Kırmızılılar milli oyuncu için 4,5 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra Furkan Özçal, Sercan Yıldırım ve Bilal Kısa'yı Yeşil Beyazlı kulübe verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 00:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serdar Aziz Galatasaray’da
Serdar Aziz'in transferdeki belirsizliği sona erdi. Uzun süren görüşmelerin ardından milli futbolcu Galatasaray'a transfer oldu. Dün akşam İstanbul'da bir davette Bursaspor Başkanı Ali Ay, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve futbolcunun menajeri Haluk Canatar bir araya geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde oyuncunun temsilcisi Canatar, Instagram hesabından “Kardeşime yeni kulübü hayırlı olsun” diyerek Serdar Aziz'in Galatasaray logosuyla yan yana fotoğrafını paylaştı. 

4,5 MİLYON EURO+3 FUTBOLCU

Bu gelişmelerin ardından Ali Ay da transferi doğruladı. Ay yaptığı açıklamada; “Serdar Aziz'i 4,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a verdik. Ayrıca bu transfer karşılığında Furkan Özçal, Sercan Yıldırım ve Bilal Kısa'yı kadromuza kattık. Bu hamleyle de transfere son noktayı koyduğumuzu söyleyebilirim” açıklamasında bulundu. Hatırlanacağı gibi Serdar Aziz, Beşiktaş ile anlaşmaya yaklaşmış ancak geçen haftadan itibaren Galatasaray ile görüşmeleri sıklaştırmıştı.



Toplantı 3 saat sürdü

Başkan Ali Ay, Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar ile birlikte Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sahibi olduğu Point Hotel Barbaros'ta transfer görüşmesi için bir araya geldi. Üç saat süren toplantının ardından Serdar, Galatasaraylı oldu. Milli oyuncunun 4 yıllık imza attığı ifade edildi.  

171 maça çıktı

Bursaspor altyapısından yetişen ve kaptanlığa kadar yükselen Serdar Aziz, A Takım ile birlikte toplam 171 maça çıktı. 2008-2009 sezonundan bu yana A Takım'da mücadele veren Serdar, 9 gole imza attı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.