Hava Durumu

Serdar Aziz'in peşine devler düştü

Bursaspor’un başarılı kaptanı Serdar Aziz için Avrupa kulüpleri sıraya girmiş durumda. 2 İtalya ve 1 İspanyol kulübü tecrübeli stoperin son performansını görmek adına Türkiye’ye gözlemci gönderecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serdar Aziz'in peşine devler düştü
ÜÇ AVRUPA KULÜBÜ

Özellikle son iki sezonda gösterdiği performansla milli takımın adeta vazgeçilmezi haline gelen Serdar Aziz’e Avrupa kulüplerinin ilgisi devam ediyor. İtalya’dan Inter ısrarını sürdürürken, bir diğer İtalyan ekibi Roma ile İspanyol Valencia’nın da Serdar Aziz’i izlemeye devam ettiği öğrenildi. Yurtdışından birçok scout şirketinin Serdar Aziz ile ilgili yoğun bilgi takibine girdiği ve Serdar’ın sakatlığının araştırıldığı gelen haberler arasında.

DURUMU ARAŞTIRILIYOR

Transferi için Serdar Aziz EURO 2016’yı beklerken, kulüplerin de bu dönem içerisinde gözleme devam ettiği ifade edildi. Son olarak Serdar’ın Sivasspor maçında oynayıp oynamayacağı araştırıldı. Milli futbolcunun bu mücadelede forma giymesi durumunda Avrupa takımlarının yetkilendirdiği scout şirketleri akreditasyonunu yaptıracak ve Sivas 4 Eylül Stadı’ndaki yerlerini alarak Serdar Aziz ile ilgili son bilgileri kulüplere aktaracak.

Serdar’a 30’un üstünde transfer teklifi

Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar, başarılı futbolcuya son 5 sezonda 30’un üstünde teklif geldiğini söyledi. Canatar, “Son 5 sezonu değerlendirirsek Serdar’a her yıl 5 ile 7 kulüpten transfer teklifi geldi. Hem yurtdışından hem de yurtiçinden kulüpler kapımızı çaldı. Bu sezon içinde de birçok kez teklif aldık. Ancak şu an için böyle bir şey söz konusu değil. Fenerbahçe’nin Serdar’la ilgili girişimleri olduğu yönünde çıkan haberler de gerçeği yansıtmıyor. Önümüzde EURO 2016 var. Bu turnuva Serdar için çok önemli” ifadelerini kullandı. Canatar ayrıca Serdar Aziz’in sözleşmesinde serbest kalma bedeli olmadığını yineledi.  Barış YALIM'ın haberi...
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.