Hava Durumu

Serdar Kurtuluş gelecek planını Bursa Hakimiyet'e açıkladı

Ağır sakatlık sonrası yeşil sahalardan kopan ve tedavi süreci devam eden Serdar Kurtuluş, "Futbola döner miyim bilmiyorum ama futboldan kopmayacağım. Eğer sahalara dönemezsem antrenörlük kursuna başvuracağım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2018 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2018 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serdar Kurtuluş gelecek planını Bursa Hakimiyet'e açıkladı

I HABER Samet ZİNCİROĞULLARI I

ZOR GÜNLERİNİ ANLATTI
Bursaspor'da bir devir kapandı. Serdar Kurtuluş önceki gün Yeşil Beyazlı kulüple sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. Serdar'la birlikte Sercan Yıldırım da Bursaspor'a veda eden isimlerden biriydi. Ancak Serdar Kurtuluş'un durumu Sercan'dan daha farklıydı. Çünkü Serdar geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle yeşil sahalardan kopmak zorunda kaldı. Bu durum onu çok sevdiği Bursaspor'dan da ayırdı. Bursa Hakimiyet'e konuşan Serdar Kurtuluş hem Yeşil Beyazlı camiaya ve-da etti hem de zor geçen o günlerde yaşadıklarını anlattı.

O GÜNÜ ASLA UNUTAMAM
Öncelikle sakatlık gününe değindi Serdar Kurtuluş, şu ifadeleri kullanarak; "12 Kasım 2016 tarihini hiç unutmayacağım. O gün U21 Takımı ile hazırlık maçımız vardı. Basit bir pozisyon sert bir müdahale ve kimsenin aklına gelmeyecek ağır bir sakatlık yaşadım. Aradan neredeyse 2 yıl geçti. Bu süreçte 4 ameliyat geçirdim. Almanya-İstanbul-Bursa üçgeninde defalarca seyahat ettim. Fizyoterapi tedavim hâlâ devam etmekte. Allaha çok şükür yürüyorum. Futbola dönebilir miyim? İşte onu bilmiyorum. Zaman neyi gösterir bilinmez."

TAIWO İLE KONUŞMADIM
Bursaspor'a da veda eden Serdar Kurtuluş ardından da gelecek planlarını anlattı; "Bana bu süreçte destek olan herkese teşekkür ederim. Kulübüm, arkadaşlarım yalnız bırakmadı. Eski takımlarım Beşiktaş ve Gaziantepspor'dan da destek mesajları aldım. Sakatlık pozisyonundaki Taiwo ile konuşmadım. Bildiğim kadarıyla Bursaspor'dan da ayrılmış. Bundan sonrası için henüz plan yapmadım ama futboldan kopmayacağım. Eğer sahalara dönemezsem kursa giderek teknik direktörlüğe başlangıç yapacağım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.