Hava Durumu

Serdar Kurtuluş: 'Timsah Arena'ya çıkmak için çok çalışıyorum'

Yeşil Beyazlılar'da geçirdiği sakatlık hakkında konuşan Serdar Kurtuluş,"Gelecek ay 4. kez ameliyat olacağım. Bir futbolcu için çok ender görülen bir sakatlık geçirdim. Tekrar Timsah Arena'ya çıkmak için çok çalışıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serdar Kurtuluş: 'Timsah Arena'ya çıkmak için çok çalışıyorum'

Bursaspor'da 11 aydır forma giyemeyen tecrübeli oyuncu, yeniden sahaya çıkacağı günü sabırla bekliyor.

İYİ YÜRÜYEMİYORUM

Bursaspor'da geçen sezon 21 yaş altı takımı ile yapılan hazırlık maçında sağ diz yan bağları kopan ve 11 aydır sahalardan ayrı kalan Serdar Kurtuluş, sakatlığı ve sahalara dönüşü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki ay dördüncü ameliyatını olacağını söyleyen deneyimli oyuncu,"Şu ana kadar Almanya'da iki ameliyat oldum. 1.5 ay önce sinirlerimle alakalı bir operasyon daha geçirdim. Gelinen noktada ayak sinirlerimle ilgili şu an için bir tepki yok. Gelecek ay bir çapraz bağ operasyonu daha geçireceğim. Sonra zamanla sürece bakacağım" dedi. Sakatlığının gündelik hayatını da etkilediğini söyleyen Yeşil Beyazlı oyuncu, "Sakatlığım tıpta "düşük ayak" şeklinde geçiyor. Parmaklarımı ve bileğimi şu an yukarı kaldıramıyorum. Eskisi gibi iyi yürüme fonksiyonuna sahip değilim" diye konuştu.

FUTBOLU ÇOK ÖZLEDİM

Futbola geri dönmek için çok çaba sarf ettiğini belirten tecrübeli oyuncu,"Şu an için öncelikli hedefim eski sağlığıma kavuşmak. Özellikle sakatlığımın ilk 3 ayı benim için çok zor geçti. Bazı şeyleri herkesle paylaşamadım. Bu sakatlıktan öğrendiğim bir şey var o da ateş düştüğü yeri yakıyor. Bursaspor ile 2 yıl daha sözleşmem var. Futbolu çok özlüyorum. Temennim bir an önce iyileşip tekrar Yeşil Beyazlı formayla Timsah Arena'ya çıkmak. Futbol sonuçta bir meslek. Futbol oynuyorsunuz ve ağır bir sakatlık geçiriyorsunuz. Yüzde 50 geri dönme ihtimaliniz var. Her ihtimal bir umuttur. Öyle bakıyorum. Bu umutla yaşamımı sürdürüyorum. Net olarak 'dönerim' diye bir şey söyleyemiyorum ama dönmek için hem mental hem fiziki açıdan çok çaba sarf ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.