Hava Durumu

Serdar Kurtuluş'un gözyaşları yürek burktu

U21’le oynanan maçta yerde kalan Serdar Kurtuluş hastaneye kaldırıldı. İlk tedavisi saha içinde yapılan tecrübeli futbolcunun dizinin çıktığı açıklandı. 3 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacağı bildirilen ve çektiği acıdan dolayı gözyaşlarına boğulan Serdar’ın görüntüsü yürekleri dağladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2016 05:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2016 05:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serdar Kurtuluş'un gözyaşları yürek burktu
Bursaspor A Takımı’nın U21 Takımı ile yaptığı hazırlık maçında müsabaka 2-1 A Takım’ın üstünlüğü ile devam ederken Serdar Kurtuluş’tan üzücü haber geldi. Altyapıya denenmeye gelen Taiwo ile girdiği ikili mücadele öncesi ilk olarak çimde ayağı kayan sonrasında da ayağı rakibinin altında kalan Serdar acı içinde yere yuvarlandı. İlk tedavisi saha içinde yapılan Serdar Kurtuluş’un ayağının kırıldığından şüphe edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan ve duyduğu acıdan dolayı gözyaşlarına boğulan Serdar Kurtuluş’un çekilen röntgeninde kırık tespit edilmezken dizinin çıktığı anlaşıldı. Başkan Ali Ay ve kulüp doktoru Hakan Ayaz Serdar Kurtuluş’la ilgili ilk açıklamayı sıcağı sıcağına yaptı.

İŞTE O AN



KIRIK OLMAMASINA SEVİNDİK


Başkan Ali Ay, “Çok kötü bir durum ile karşı karşıya geldik. Ama sevindirici bir gelişme oldu. Kırık yok bu duruma çok sevindik” dedi.



Doktor Hakan Ayaz ise hastanedeki tedavi hakkında konuştu. Ayaz, “Serdar Kurtuluş'a diz eklemi çıkığı müdahalesi yapıldı, röntgende kırık olmadığı anlaşıldı.  Dopler tetkiki ile damar yaralanmasına da rastlanmadı çıkık yerine oturtuldu” diye konuştu. Birkaç gün hastanede kalacak Serdar Kurtuluş’un sakatlığı ile ilgili net tanıya ve tedavi programına bu süreçte karar verilecek. Diz bağlarındaki hasara göre Serdar’ın en az 3 ay ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Tecrübeli futbolcu sezonu kapatma tehlikesiyle karşı karşıya. 

Bu sezonki 2’nci sakatlık

Serdar Kurtuluş’u bu sezon şanssızlık bir türlü yakasını bırakmadı. Deneyimli futbolcunun ligin 2’nci haftasında Başakşehir ile oynanılan maçta ayak serçe parmağı kırılmıştı. 5 hafta sahalardan uzak kalan Serdar şimdi dizinden ağır bir sakatlık geçirdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.