Hava Durumu

Serdar Kurtuluş'un sakatlık isyanı

Dizi çıkan ve bağlarındaki tahribat belirlenmeye çalışılan Serdar Kurtuluş’u takım arkadaşları yalnız bırakmıyor. Hastaneye ziyaretçi akını olurken, tecrübeli futbolcunun sakatlık pozisyonunu tam olarak hatırlamadığını söylediği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serdar Kurtuluş'un sakatlık isyanı
KANAMA DEVAM EDİYOR

Bursaspor’da Serdar Kurtuluş’un sakatlığının şoku yaşanırken, tecrübeli futbolcunun durumu ile ilgili belirsizlik birkaç gün içinde netliğe kavuşacak. Dizindeki çıkık yerine oturtulan Serdar Kurtuluş’un çekilen MR’ında kanama nedeniyle sağlıklı görüntü alınamadı. Bağlarındaki tahribat tam olarak görünmediğinden Serdar’ın dizindeki ödemin geçmesi beklenecek. Sahalardan 3 ila 6 ay arasında uzak kalacağı bildirilen tecrübeli kramponun başında Bursaspor sağlık ekibinden bir personel dün gece boyunca bekledi. Takım arkadaşları da sakatlanan Serdar Kurtuluş’u ziyaret için hastaneye akın etti.



ARKADAŞLARINA ANLATTI


Eşinin bir an olsun yanından ayrılmadığı Serdar Kurtuluş’un arkadaşlarına sakatlık pozisyonunu tam olarak hatırlamadığını söylediği bildirildi. Serdar’ın hastane odasında kendisini gece boyunca ziyaret eden arkadaşlarına “Son olarak çimde ayağımın kaydığını hatırlıyorum. Pozisyonda ne olduğunu bilmiyorum. Sadece çektiğim acıyı unutamıyorum” dediği öğrenildi. Serdar Kurtuluş’un ayrıca, “Bu sezon bir şanssızlık var. Biri bitiyor, öbürü başlıyor. Parmağım kırıldı 5 hafta oynayamadım. Daha önce bağ sakatlığı yaşamamıştım. Kariyerimin en büyük sakatlığı” sözleriyle dert yandığı ifade edildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.