Hava Durumu

Serdar Ortaç'ı şoke eden olay! Eşi Chloe gizlice...

Gazeteci Eylem İpek Şafak, canlı yayında Chloe Loughnan'ın Serdar Ortaç'tan bebek aldırdığını bu yüzden de Ortaç'ın boşanmak istediğini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2019 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2019 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serdar Ortaç'ı şoke eden olay! Eşi Chloe gizlice...

Bir magazin programı sunucularından Eylem İpek Şafak, Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan ile ilgili bomba bir iddia ortaya attı.

Şafak, Chloe'nin gizli gizli kürtaj olduğunu bu yüzden de Serdar Ortaç'ın boşanma davası için avukatına talimat verdiğini söyledi.

"SERDAR'IN AĞZINDAN BOŞANACAĞINI DUYDUM"

Serdar Ortaç'ın bir ses kaydının eline ulaştığını ve bu kayıtta boşanmak istediğini söylediğini belirten Eylem İpek Şafak, "Serdar sosyal medya hesabından boşanma haberlerini yalanladı. Benim elime bir ses kaydı ulaştı ben haberi bunun üzerine hazırladım. Serdar bana 'o ses kaydı senin eline nasıl ulaştı?' diye de sordu. Serdar şu an o ses kaydının kimlerde olduğunu merak ediyor. Serdar 'evet haberler doğru ama zamanlama yanlış' dedi. Sesli notta da tarih belli değil. Serdar, 'Birkaç ay önce böyle bir şey olmuştu evet.' dedi. Aynı zamanda da şu anda evliliklerinin düzgün gittiğini söyledi.

"CHLOE GİZLİCE KÜRTAJ OLMUŞ"

Olay çok büyüdü hassas bir konu ama söyleyeceğim. Serdar'ın Chloe ile bu boşanma kararını almasında Serdar'ın ağzından da teyidi aldım Chloe kürtaj olmuş. Serdar'da bunu duyup sinirlenmesiyle bu kararı almış."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.