Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serdar Ortaç'ın eşi kaza geçirdi!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe iş için gittiği Miami'de kaza geçirdi. "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre Chloe kazada ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2018 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2018 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serdar Ortaç'ın eşi kaza geçirdi!

Miami'de motordan düşen Chloe'nin durumunu eşi Serdar Ortaç, teve2'de yayınlanan 2. Sayfa programında anlattı: Ben haberi dün gece aldım. Motorun arkasında oturuyormuş. Arkadaşı bir burun kırığı ile atlattı. Arkada olduğu için eşim kaza geliyor mu görmüyor. Sol kol kırık, kalça kemiği çatlak, kaburga çatlak, dizi kapağı çatlak, sol kaşı yarık... Ben artık göze, nazara inansam mı? Bu kızın başına niye böyle şeyler gelir bilmiyorum. Abartmıyorum sakat kalmaması mucize.

Amerika buradan 14 saat... Dün akşam 22.00'da oldu kaza, o saatten bu saate ayaktayım. 21 Ekim'de yanına gideceğim. İptal edemeyeceğim işler var. Menajerimi gönderdim. Kız çok mutsuz, aylarca hayal ediyor 'Amerika'ya gideyim çalışayım' diye... Bir sürü de iş aldı, gidiyor yemek yiyor, ertesi gün motor kiralamak istiyor başına bu olay geliyor. Sol tarafı komple kırık, kaynayacak diyor doktorlar. Tam açıklama da yapmıyorlar... 'Kocasıyım' diyorum doktorlar bilgi vermiyorlar. Süreyya Yalçın orada, kocasıyla gitmişler yanına. Ayılamadı kız şu an yatıyor. 'Üzülme her şey geçer' dedim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.