Hava Durumu

Seren Serengil'den 'darp' iddialarını yanıt! 'Tamamı kurgu'

Seren Serengil'in evinde çalışan yabancı uyruklu yardımcısı, 'koronavirüs taşıyorsunuz' diyerek darp edilip ormana atıldığını iddia etti. Bomba etkisi yaratan bu haberle ilgili yardımcı kadın suç duyurusunda bulunurken, Serengil sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile iddiaların 'kurgu' olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2020 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2020 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seren Serengil'den 'darp' iddialarını yanıt! 'Tamamı kurgu'

Şarkıcı Seren Serengil ve erkek arkadaşı, evlerinde çalışan Özbekistan uyruklu yardımcıları tarafından savcılığa şikayet edildi.

Evde çalışan kadının iddiasına göre Serengil ve erkek arkadaşı, "Hepimizi korona edeceksiniz" diyerek kendisine saldırıda bulundu.

Darp edilip ormana atıldığını iddia eden yabancı uyruklu kadın, Seren Serengil ve erkek arkadaşı Mustafa Tohma hakkında Beykoz Cumhuriyet Başavcılığı'na şikayet dilekçesi verdi.

Gündeme bomba gibi düşen haberin ardından Seren Serengil sosyal medya hesabı üzerinden avukatının duyurusunu paylaşarak bir açıklama yaptı.

Serengil açıklamasında, ''Tamamı kurgu olan bu komik, bilinçli düzenlenmiş iftira ile ilgili açıklamam budur. Yarın kendi programımda konuyla ilgili açıklamamı yapacağım... Hala kötülük ve iftiralarına devam eden grubun kurgulamış olduğu ve bu kadını kullandığı düşünülmektedir.'' dedi.

Konuyla ilgili savcılığa şikayette bulunduğunu belirten Serengil, ''Konuyu çarpıtarak farklı şekilde olmuş gibi yansıtan, bizimle uzun bir süreçtir uğraşan basın yayın organlarıyla ilgili de şikayetlerimizi yaptık. Sevenlerimin bu haberlere üzülmemesini bunlara itibar etmemelerini rica ederim. Bugün yayında görüşürüz sevgiler.'' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.