Hava Durumu

Serenay Aktaş'tan, eski sevgilisi ve yakın arkadaşının birlikteliğine yorum

Eski sevgilisi ile yakın arkadaşı aşk yaşamaya başlayan oyuncu Serenay Aktaş, önceki gün yaptığı açıklamada "Oksijenimi onlar için harcamam, Allah beni ateşlerin içinden aldı," diyerek sitem etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2019 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2019 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serenay Aktaş'tan, eski sevgilisi ve yakın arkadaşının birlikteliğine yorum

Spor hayatının yanı sıra oyunculuktaki başarısıyla da adından söz ettiren Serenay Aktaş, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Rol aldığı Kim Daha Mutlu filminin galası için kıyafet baktığını söyleyen oyuncu, eski sevgilisi Kenan Acar'ın en yakın arkadaşı olan Açelya Topaloğlu ile birlikte olması hakkında ilk kez konuştu.

"OKSİJENİMİ ONLAR İÇİN HARCAMAK İSTEMİYORUM"

Aktaş, muhabirlerin eski sevgilisi ve yakın arkadaşının ilişki yaşamasını hatırlatınca şunları söyledi: "Onlar hakkında konuşmaya hiç gerek duymadım. Aldığımız oksijenler çok zor üretiliyor. Bu oksijeni onlara harcamak istemiyorum. Bu konu beni hiç üzmedi. Allah beni ateşlerin içinden aldı. "Çok şükür" dedim. Onları hiçbir zaman kendime layık görmedim. O yüzden herkes yoluna gitsin. Herkes benim hayatımda bir öğretmen, geliyorlar bana bir şeyler öğretip gidiyorlar"

"BEN KENDİMLE MUTLUYUM"

Serenay Aktaş, 'Siz aradığınız mutluluğu buldunuz mu?' sorusuna ise, "Ben kendimle çok mutluyum. Kendime ve yapacaklarıma yöneldim. Ben hiçbir zaman mutluluğu bir ilişkide aramadım. Yalnız da olsa mutluyum. Biliyorsunuz, en son ilişkim olmuştu geçen yıl ondan sonra hiç olmadı" diye cevap verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.