Hava Durumu

Sergen Yalçın'dan özel toplantı!

Beşiktaşlı yöneticiler, Denizli yolculuğu öncesinde teknik heyet ve futbolcularla tesislerde toplantı gerçekleştirdi. Siyah-beyazlılar galibiyetin olumsuz havayı dağıtacağını belirterek üç puan istedi

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2020 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2020 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sergen Yalçın'dan özel toplantı!

Beşiktaş Yönetimi, milli maç arasına girer, girmez Teknik Direktör Sergen Yalçın ile Ümraniye'de gerçekleşen toplantıda aldığı, 'beyaz sayfa' açma kararını, Yukatel Denizlispor maçı öncesinde de masaya yatırdı. Siyah-beyazlı futbolcularla bu konuda geçtiğimiz günlerde toplantı yapan Sergen Yalçın'ın ardından, yönetim de aynı şekilde yaklaşım sergiledi. Hem teknik heyet hem de takımla görüşen yöneticilerin, bir galibiyetin tüm olumsuz havayı dağıtacağına vurgu yaptığı aktarıldı. Siyah-beyazlı idarecilerin, Denizli'den üç puanla dönülmesi halinde ilerleyen haftalarda hızlı bir şekilde üst sıralara tırmanacaklarını dile getirdikleri vurgulandı.

Kısa süre önce futbolcuların geçmiş dönem alacaklarının tamamını ödeyen ve bu konuda eli güçlü olan Beşiktaş Yönetimi'nin, bundan sonra kamuoyu önünde oyuncularla ilgili maddi konuları konuşmama kararı aldıkları da ifade edildi. Yıllık ücret indirimi konusu başta olmak üzere geçmişte yaşananları geçmişte bırakan siyah-beyazlılar, teknik heyet ve futbolcuların, tamamen takımın başarısına odaklandıkları kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.