Hava Durumu

Seri artık başlasın Timsah!

TFF 1. Lig'de ilk galibiyetini hafta içinde Samsunspor'dan alan Bursaspor bugün Tuzlaspor karşısında hem üst üste ikinci hem de bu sezonki ilk deplasman zaferini elde etmek için sahaya çıkacak. Saat 13.30'da Vefa Stadı'nda başlayacak maç TRT Spor ve BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2021 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2021 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seri artık başlasın Timsah!

Samsunspor galibiyetiyle moral bulan Timsah ikide iki için İstanbul'da sahaya çıkıyor.

RAKİP LİGDE ÜST SIRALARDA

Bursaspor bugün önemli bir maça çıkacak. Yeşil Beyazlılar ligin formda takımlarından Tuzlaspor'la deplasmanda karşılaşacak. İstanbul Vefa Stadı'nda oynanacak maç saat 13.30'da başlayacak.

Kritik mücadeleyi TRT Spor ve BeIN Sports Max 1 naklen ekranlara getirecek. Karşılaşmayı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Yeşil Beyazlılar rakibini yenerek bu sezonki hem ilk deplasman galibiyetini elde etmeyi hem de üst üstü ikinci maçını kazanarak seriyi başlatmayı hedefliyor.

RAHAT VE ARZULU OYNAYIN

Bursaspor açısından büyük önem taşıyan maç öncesi Yeşil Beyazlılar'ın 4, Tuzlaspor'un da 10 puanı bulunuyor. Bursaspor Vefa Stadı'ndaki maçta elde etmek istediği 3 puanla rakibiyle arasındaki puan farkını kaparak üst sıralara doğru tırmanışını sürdürme amacında. Farklı Samsunspor galibiyetiyle moral bulan Bursaspor'da teknik direktör Fatih Tekke oyuncularından hafta içinde kazandıkları üç puandaki gibi rahat ve arzulu futbolu sahaya tekrar yansıtmalarını istedi. ­­

BURSASPOR'UN İLK 11'İ BELLİ OLDU

DÜDÜK ÖĞRETMENOĞLU'NDA

Bursaspor'la Tuzlaspor arasındaki mücadeleyi hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu Bursaspor'un 10 maçında düdük çalarken Yeşil Beyazlılar bu mücadelelerde 4 galibiyet, 2 de yenilgi elde etti. Ev sahibi Tuzlaspor, Antalya bölgesi hakeminin yönettiği 4 maçtan 3 galibiyet,1 beraberlik çıkardı.

KAPTAN CEZALI

Bursaspor'da Tuzlaspor karşısında takımın önemli isimlerinden Emirhan Aydoğan forma giyemeyecek. Samsunspor maçında çift sarı karttan dolayı gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalan tecrübeli futbolcu bu mücadelede takımını yalnız bırakacak. Emirhan'la birlikte sakatlıkları devam eden Cristobal Jorquera, İsmail Çokçalış ve Ramazan Keskin maçın kadrosunda yer almıyor.

GÖZLER MATAVZ'DA

Bursaspor'da bugün Tuzlaspor karşısında tüm gözler takımın en önemli gol silahı Tim Matavz'da olacak. Rahatsızlığı nedeniyle bu sezon geride kalan 5 maçın sadece birinde forma giyemeyen Sloven futbolcu bir gol attı. Teknik heyetin fazlasıyla güvendiği Matavz bugün rakip fileleri havalandırarak takımının skor yükünü üstlenmek için sahaya çıkacak.

İSMAİL FORM TUTMAYA BAŞLADI

Bursaspor'un bugünkü rakibi Tuzlaspor'da daha önrce Yeşil Beyazlı formayı giymiş tek futbolcu bulunuyor. 2016-17 sezonunda Bursaspor formasını terleten tecrübeli futbolcu şimdilerde Tuzlaspor'un başarısı için ter döküyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan İsmail Konuk 4 maçta 2 gol atarak takımına önemli katkı sağladı.

GENÇLER MORALLİ GİDİYOR

Bursaspor'un Samsunspor karşısında elde ettiği farklı galibiyetin başrol oyuncuları Batuhan Kör ve Kerem Şen Tuzlaspor maçında da teknik direktör Fatih Tekke'den görev bekliyor. Her iki oyuncu da geniş kadro içinde yer alırken, Tekke tarafından şu ana kadar maçlarda hamle oyuncusu olarak kullanıldı. Batuhan ve Kerem Tuzlapor karşısında yeniden görev gelmesi halinde takıma skor katkısı yapmak için çaba gösterecek.

ALASGAROV İLK 11'DE OYNAYACAK MI?

Bursaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke'nin Tuzlaspor önünde sahaya süreceği 11 kadar Namıq Alasgarov konusunda nasıl bir tercih yapacağı maç saatinde açıklığa kavuşacak. Altınordu maçında kulübede kalan, Samsunspor maçında da oyuna 61'inci dakikada girdikten sonra Batuhan Kör ve Kerem Şen'e asist yapan Azeri krampon elde edilen farklı galibiyette önemli pay sahibi olmuştu. Tekke'nin bugünkü Alasgarov tercihi merakla bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.