Hava Durumu

Seri galibiyet zamanı geldi

Zafer Atıcılar Ortaokulu'nda gerçekleşen organizas-yona katılan Furkan, Kubilay ve Muhammed Antalyaspor maçını kazanmak istediklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2018 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2018 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seri galibiyet zamanı geldi

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER
Süper Lig'in 27. haftasında yarın karşılaşacağı Antalyaspor maçı için bugün yola çıkacak Bursaspor'da genç futbolcular Furkan Soyalp, Kubilay Kanatsızkuş ve Muhammed Şengezer dün öğrencilerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Zafer Atıcılar Ortaokulu'nun konferans salonunda gerçekleşen organizasyonda öğrencilerle bir araya gelen Yeşil Beyazlı oyuncular ilk olarak kendilerine yöneltilen soruları cevapladılar. 3 genç yenetek daha sonra ise öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi ve son olarak öğrencilerin yanında getirdiği Bursaspor forması, atkısı gibi eşyaları imzaladılar.

SON GÜCÜNE KADAR
Gerçekleşen organizasyonda konuşan Furkan Soyalp, artık seri galibiyetler almaları gerektiğini söyledi. Furkan, "Antalyaspor karşılaşması bizim için önemli bir maç. Son hafta aldığımız galibiyeti daha da değerli kılmak istiyoruz. İçeride Kayseri'yi yendikten sonra deplasmanda mağlup olduk. Şimdi bu yaşansın istemiyoruz. Bir ivme yakalamak istiyoruz. Milli takım arasında da iyi çalıştık. Umarım iyi oynayıp kazanan biz oluruz. Bence hocanın futbolculara karşı mesafesi çok güzel. Herkese eşit yaklaşıyor. Bana yorum düşmez ama Sivasspor maçında olduğu gibi şans verilirse, son gücüme kadar koşar ve mücadele ederim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.