Hava Durumu

Seri katil Atalay Filiz'i yakalayan polis şefi de...

Haziran ayında İzmir'de seri katil Atalay Filiz'in yakalanmasında ekibin başında olan Menderes İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Karakuş'un da arasında bulunduğu 22 polis adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seri katil Atalay Filiz'i yakalayan polis şefi de...
Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmada, örgütün emniyet teşkilatlanmasında, iddiaya göre akıllı cep telefonlarında kullanılan 'Bylock' isimli şifreli program üzerinden iletişime geçerek örgüte bilgi aktarıp talimat alan emniyet personeli belirlendi. Bu kapsamda 93 polis gözaltına alınmış, emniyetteki işlemleri biten aralarında Güvenlik Şube Müdürü Yusuf Uysal, emniyet müdürlerinin de bulunduğu 33 polis, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulamaları tamamlanan 60 polisten 22 polis daha bugün adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen polisler arasında, 3 kişinin cinayet zanlısı olarak aranan ve geçtiğimiz 12 Haziran günü İzmir'in Menderes ilçesinde yakalanan seri katil Atalay Filiz'i yakalayan ekibin başında olan Menderes İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Karakuş da bulunuyor. Şüphelilerin suçlamaları red ettikleri öğrenildi. 38 polisin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği, işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.