Hava Durumu

Seri katilin izine o kentte rastlandı

İstanbul ve Ankara’da 3 kişiyi öldürdükten sonra sırra kadem basan Atalay Filiz’in, İzmir’de olduğu iddiaları, polisi alarma geçirdi. Yanında birisi küçük üç valizi bulunan Filiz’in, bir markete girip alışveriş yaptığı ardından yaklaşık 4 saat geçirdiği kafeteryada, günlük ev kiralayan kişileri aradığı belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 20:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 20:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seri katilin izine o kentte rastlandı
Tuzla’da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkci’yi öldüren ve daha sonra kayıplara karışan Atalay Filiz’in, 2013 yılında da, Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı Ankara’da öldürdüğünün ortaya çıkmasıyla, her yerde aranmaya başlandı. Tüm yurtta polisi alarma geçiren Atalay Filiz’in izi iddiaya göre İzmir’de, ortaya çıktı. Polisin elde ettiği bilgilere göre, Filiz, cinayetten sonra İzmir’e kaçtı. Buca İlçesi’ne giden katil zanlısı, elindeki birisi küçük üç valizle bir markete girdi. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre katil zanlısı burada alışveriş yaptı, ardından kontörlü telefonsordu. 

GÜNLÜK KİRALIK EVLERDE SAKLANMIŞ

Bu sırada markette bulunan kafeterya işletmecisinin, kendi işyerinde kontörlü telefon bulunduğunu söyleyip yanında götürüp ve orada telefon etmesine sağladığı belirtildi. Görgü tanıklarının ifadesine göre de, geçen Pazar günü yaşanan bu olayda, Atalay Filiz, buradaki kontörlü telefondan günlük ev kiralayan kişileri aradı, pazarlık yaptı. Üç kişinin katili zanlısı olarak aranan Filiz’in, pazarlık yaptığı telefondaki kişiye, "Evdebugün kesin kalacağım, ama beğenirsem iki üç gün daha kalabilirim" dediği öğrenildi. Yaklaşık 4 saat kafeteryada kalan Atalay Filiz, pazarlık yaptığı kişilere ayrıca Evka 5 semtinin nerede bulunduğunu da sorduğu yine görgü tanıklarınca ifade edildi. 

YUNAN ADALARINA MI GEÇTİ?

Kafeteryadan ayrılan Atalay Filiz’in görüntülerini televizyondan izleyen kafeterya sahibi, polise ihbarda bulundu ve yaşananları anlattı. Gözlük kullandığı görüntülerde görülen Atalay Filiz’in, bulunması için kentin her noktasında arama yapıldı. Günlük ev kiralayan kişilerle bağlantıya geçildi. Polisin aramalarından şu ana kadar bir gelişme sağlanamadı. 2013 yılındaki cinayetten sonra da Yunan adalarına kaçtığı saptanan Atalay Filiz’in yine aynı yönteme başvuracağını göz önünde bulunduran polis, insan tacirleriyle bağlantıya geçme ihtimaline karşı bu yönde de inceleme yaptı. Ayrıca,jandarma ve Sahil güvenlik ekipleri de uyarıldı.

ATALAY FİLİZ OLDUĞU NETLİK KAZANMADI

Bu bilgilere rağmen polis kaynakları, sözkonusu şüphelinin Atalay Filiz olduğunun kesinlik kazanmadığını, benzerlik nedeniyle ciddi olarak üzerinde durulduğunu da belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.