Hava Durumu

Sertab Erener 52 yaşında anne oluyor

Geride bıraktığımız yaz Emre Kula, ile sürpriz bir şekilde evlenen Sertab Erener’den çocuk çıkışı. Demir Demirkan’la 18 yıllık beraberliği bittikten kısa bir süre sonra Emre Kula, nikah masasına oturan 52 yaşındaki sanatçı önemli bir karar aldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2016 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2016 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sertab Erener 52 yaşında anne oluyor
Demirkan’la ilişki yaşadığı dönemde de evlat edinmek isteyen Sertab Erener, yıllar önce bir kez başvuruda bulunmuş ancak amacına ulaşamamıştı. Şimdi ise evli olduğu için evlatlık edinme işlemlerinin daha hızlı ilerleyeceğini öğrenen ünlü sanatçının, kimsesiz Türk bir bebeği evlat edinip annelik duygusunu tadacağı konuşuluyor.

 ‘BÜTÜN ÇOCUKLAR BİZİM’

Erener, bir röportajında ‘evlat edinme’ ile ilgili şöyle demişti: “30-35 yaşlarında hormonal olarak ‘Ben bir doğurayım, çocuğum olsun’ isteği çok fazla oluyor. Ancak 35’ten sonra bu iç ses, gittikçe körelmeye ve yok olmaya başlıyor. Milyonlarca çocuk var. Bütün çocuklar bizim, ille bizim doğurduğumuz değil.”

NİKAH SEFERİHİSAR’DA OLMUŞTU

Seferihisar Belediyesi’nde 4-5 kişinin katılımıyla düzenlenen nikahı; CHP’li Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kıymıştı. Mutluluğa “evet” diyen Sertab Erener ile Emre Kula çifti, nikahın ardından ilçede tatillerine devam etmeyi tercih etmişti. Sürpriz bir şekilde evlenen Sertab Erener ve Emre Kula çifti aldıkları bu ani kararı ailelerine bile haber vermeden gerçekleştirerek magazin dünyasını olduğu kadar ailelerini de şaşırtmayı bildi.(takvim)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.