Hava Durumu

'Sesi kısın' dedi öldü

Beşiktaş'ta otomobilleri içerisinde yüksek sesle müzik dinleyen 3 arkadaşı uyaran 19 yaşındaki genç, bıçaklanarak öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2012 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2012 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Sesi kısın' dedi öldü

Olay, geçtiğimiz gece Nispetiye Caddesi'nde sabaha karşı meydana geldi. İddiaya göre, üniversite öğrencisi bir grup, otomobilin içerisinde yüksek sesle müzik dinlemeye başladı. Müziğin sesinden rahatsız olan ve sesinin kısılmasını isteyen Erkan Altıntaş (19), 3 kişiyi uyardı. Tepki gösteren 3 arkadaş, Erkan Altıntaş'a çıkıştı. Arkadaşlarını toplayıp tekrar olay yerine gelen Altıntaş, arabadaki gençlerle kavga etmeye başladı. Kavgada Erkan Altıntaş bıçaklanarak öldürüldü.

Altıntaş'ın cenazesi bugün helallik alınmak üzere son kez evine getirildi. Cenazeyi Altıntaş'ın babası Mahir Altıntaş, annesi Fatma, kardeşi Ercan ve çok sayıda seveni karşıladı. Altıntaş için evinin önünde Kur'an-ı Kerim okunarak, helallik istendi. Altıntaş'ın babası ve annesinin gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Helalliğin alınmasının ardından gencin cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Kastamonu'ya götürüldü.

Altıntaş'ın dayısı Mustafa Soyboğa, "Bir kadın apartmandan çıkmış ve gürültü yapmayın diye zanlılara bağırmış. Bunun üzerine Erkan da dışarı çıkmış, orada tartışmışlar. Yeğenimi 12 yerinden bıçaklamışlar. Benim yeğenim kapıcı çocuğuydu. Zanlılardan bir tanesi de yan apartmanda oturuyormuş. Birbirlerini daha önce hiç görmemişler. Ve yeğenimi öldürmüşler. Benim isteğim en ağır cezayı almaları. Cinayeti işleyenlerden birisi de üniversite öğrencisi" dedi.

Acılı baba Mahir Altıntaş, ise, "Oğlum gencecikti, yıkıldık, en ağır cezayı almalarını istiyoruz" diye konuştu.
Önümüzdeki sene askere gidecek olan Erkan Altıntaş'ın 3 ay önce motosiklet kazası geçirdiği öğrenildi. Ayağı alçılı olarak çekindiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesinde paylaşan Altıntaş'ın fotoğrafın altına, 'Ölümden döndükten sonra çekilmiş kare' yazılı not düştüğü görüldü.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.