Hava Durumu

Sessiz sinema

Ingolstadt ile oynadığı maçta, farklı kazandığı ilk provadaki üretken görüntüsünü devam ettiremeyen Bursaspor, rakibin iki kez direklere takıldığı mücadeleyi golsüz beraberlikle tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2017 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2017 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sessiz sinema

Leeds United karşısında 'Oscar'lık performans sergileyen Timsah, Alman temsilcisi önünde bu kez yokları oynadı

TEK ATAK BATALLA'DAN

Bursaspor, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Almanya 2. Lig ekiplerinden Ingolstadt ile karşılaştı. Leeds United maçına oranla Waldstadion Westendorf Sahası'nda oynanan karşılaşmada daha tutuk bir oyun sergileyen Yeşil Beyazlılar, 9. dakikada Pablo Batalla'yla tehlikeli pozisyon üretse de Onur'un ortasında Arjantinlinin kafa vuruşu az farkla auta çıktı.
Alman temsilcisi ise 39. dakikada Lezcano'yla önemli pozisyon yakaladı ancak top direkten oyun alanına geri döndü. İlk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

DİREKLER İZİN VERMEDİ

İkinci devrede Teknik Direktör Paul Le Guen, Leeds United karşılaşmasında olduğu gibi kadronun tamamını değiştirdi. Fransız çalıştırıcı; genç oyunculardan Mert Örnek'e sağbekte, Emirhan Aydoğan'a ise solbekte şans verdi. 63. dakikada gole bir kez daha çok yaklaşan Ingolstadt'ta bu kez Leipertz'in kafa vuruşu üst direkten döndü.

Oyunun son bölümündeki ataklar sonuç vermeyince Timsah, sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Bursaspor, kamptaki üçüncü provasını 25 Temmuz'da İtalya'nın Sudtirol takımıyla yapacak.

Timsah'a Arap takımı

Bursaspor'un programına bir hazırlık maçı daha eklendi. Yeşil Beyazlı takım hakem bulunması durumunda yarın Suudi Arabistan takımı Al Wahda'yla karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati henüz belli değil.

İlk 11'de değişiklik

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen önceki gün oynanan Leeds United maçına oranla Ingolstadt karşısında ilk 11'de iki değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Le Guen Leeds United karşısında solbekte görevlendirdiği Rüştü Hanlı'nın yerine Onur Atasayar, sağ açıkta forma verdiği Josua John'un yerine de Sercan Yıldırım'ı bu kez ilk 11'de oynattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.