Hava Durumu

Setteki erkeklerin çoğu nefes kesici

“Spartacus”un Canthara’sı Ayşe Tezel, sıra dışı hikayesini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2013 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2013 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Setteki erkeklerin çoğu nefes kesici

Gösterildiği her ülkede izlenme rekorları kıran “Spartacus”un Canthara’sı Ayşe Tezel, sıra dışı hikayesini, dizideki cüretkar sahnelerin başlarda onu nasıl korkuttuğunu GQ Türkiye dergisine anlattı.

''ÇIRILÇIPLAK KALMA FİKRİ ÇOK KORKUTTU''

Ayşe Tezel aslında çok uzun zamandır Yeni Zelanda, Avustralya ve ABD yapımlarında rol alıyor. Ama şöhretinin bize ulaşması “Spartacus”ün son bölümlerinde canlandırdığı Canthara karakteriyle oldu. Bu rol onun için de birçok açıdan bir ilk olmuş: İster inanın, ister inanmayın, bu benim tamamen çıplak kaldığım ilk rol. Açıkçası fikir beni epey korkutmuştu. Ama korktuğum şeylerin üzerine gitmeyi ve denemeyi severim. Bu yüzden kabul ettim. Bu aynı zamanında insan vücudunun sadece bir kabuk olduğunu anlamamı sağladı.

''SETTEKİ ERKEKLERİN ÇOĞU NEFES KESİCİ''

Orası öyle olabilir ama herkesin seksi ve yarı çıplak olduğu bir ortamda çalışmanın belli zorlukları vardır diye düşünüyor insan... Tezel, çok da olmadığını söylüyor: “Herkes destekleyici ve profesyonel. Zaten ortalama altı kişinin olduğu kapalı setlerde çalışıyoruz. Elbette erkeklerin çoğu nefes kesici ama hepsi çok iyi niyetli ve ben de birkaçını arkadaşım olarak tanımlayabilecek kadar şanslıyım.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.