Hava Durumu

'Sevgilimle İrem Derici'nin iğrenç videolarını buldum' demişti!

Eski sevgilisi Ataberk Özdene'nin kendisini İrem Derici ile aldattığını iddia eden sosyal medya fenomeni Gökçe Yıldırım, 'İrem sevgilimi elde etmek için çok uğraştı' dedi. Derici'den bu sözlere yanıt geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2019 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2019 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Sevgilimle İrem Derici'nin iğrenç videolarını buldum' demişti!

Aşk yaşamaya başladığı dansçısı Ataberk Özdene'nin eski sevgilisi tarafından suçlamalarla karşı karşıya kalan İrem Derici, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla isyan etti. Derici, "Ben neymişim be abi! Onu ayırdı, bunu alıktırdı, sevgilisini çaldı. Perakende satış ürünü mü bu insanlar?" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

YouTube'da 444 bin takipçisi olan Gökçe Yıldırım, dün paylaştığı makyaj videosunda İrem Derici hakkında magazin gündemine bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz yıl İrem Derici'nin dansçısı Ataberk Özdene ile ilişkiye başlayan ve 2018 yılının son aylarında bitiren Yıldırım, son videosunda aldatıldığını iddia etti.

"İREM DERİCİ İLE ALDATILDIM"

Çektiği makyaj videolarıyla tanınan Gökçe Yıldırım, eski sevgilisi Ataberk Özdene'nin kendisini İrem Derici ile aldattığını bunu da kendi kişisel bilgisayarındaki video ve mesajlardan öğrendiğini söyledi.

"İREM İLİŞKİMİZİ BİTİRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTI"

Kötülüğe her zaman iyilikle cevap verdiğini söyleyen ünlü YouTuber, son videosunda aldatılma hikayesini şu sözlerle anlattı: "Bu zamana kadar susmanın her zaman en doğrusu olduğuna inananlardanım. Sosyal medya gördüğünüz haberlerin hepsi doğru. Bunu kimse inkar edemez. Bir ilişki varken yeni bir ilişkiye başlandı ve bunu karşı taraf başlattı, adımı o attı. Aylarca çok uğraştı. Hiçbir şekilde dikkate almıyorduk ama vazgeçmedi. Sonuç olarak da amacına ulaştı.

"KİŞİSEL BİLGİSAYARIMDA MESAJ VE İĞRENÇ VİDEOLARINI GÖRDÜM"

İnsanlıktan utandığım ve gerçekten iğrenç şeyler görmek zorunda kaldım. Biten ayrılıktan dolayı Allah'ıma şükrediyorum. Bir gün kendi bilgisayarımı açtım ve bilgisayarımda o kişinin (İrem Derici) oturumu açıktı. Her kadında bunu merak eder ve bakar sonuçta ortada bir ihanet var. Ben orada tüm yazışmaları, iğrenç videoları falan her şeyi gördüm ve olayı anladım."

"ALLAH'IN ADALETİNE İNANIYORUM"

İsim vermeden karşı tarafa sitem eder Yıldırım, "Herkes bir gün hak ettiğini yaşar. Bir laf vardı 'Ben affederim ama Allah affetmez. Bu dünya gelip geçici. Allah'ın adaletine çok inanıyorum" dedi.

"İREM, MESAJ ATARAK BENİMLE TANIŞMAK İSTEDİ"

Yaşanan olaydan dolayı yapılan yorumlarda adının geçmesini istemediği için ilk ve son kez açıklama yaptığını söyleyen güzel YouTuber, aldatıldığını öğrenmeden önce İrem Derici'nin kendisine mesaj attığını anlattı.

Özel hayatıyla ilgili yaşanan en komik olayın atılan mesaj olduğunu söyleyen Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: "O kişi bana mesaj çekti. Mesajda aynen şu şekilde 'Canım, senin şu oynak bizi bir türlü tanıştırmadı biz bir araya gelelim bacım.' beni en çok etkileyen oydu. Şaka gibi ben utanırım. Kızın erkek arkadaşına yürüyorsun ve bir de mesaj atıyorsun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.