Hava Durumu

Sevgilisine son kez baktı

Aydın'ın Kuyucak ilçesine bağlı Pamukören Beldesi'nde meydana gelen otomobilin motosiklete çarptığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü kask sayesinde hafif yaralanırken, motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan bayan ise hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2012 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2012 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sevgilisine son kez baktı

Edinilen bilgiye göre; Bilal Aydın (31) idaresindeki 09 F 2073 plakalı motosiklet, Aydın-Denizli Devlet Karayolu Pamukören Kavşağı mevkisinde sağ şeritten sol şerite geçiş yaptığı sırada aynı istikamette seyretmekte olan Murat Yılmaz yönetimindeki 20 ZA 177 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Bilal Aydın ile arkasında yolcu olarak bulunan Hülya Yeniaşçı (36) yola savrularak yaralandı. Kazada motosiklet 30 metre sürüklenirken yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaptı.

Kaza yerine gelen 112 ekiplerince Bilal Aydın ve Hülya Yeniaşçı ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastane önünde ambulansın ön yolcu bölümüne oturan yaralı Bilal Aydın, kız arkadaşı olduğunu söylediği Hülya Yeniaşçı'ya sedye üstünde son kez bakması ise objektiflere yansıdı.

Kazada çeşitli yerlerinden yaralanan Bilal Aydın, Nazilli Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından servise alınırken, kazada ağır yaralanan Hülya Yeniaşçı ise tedavisinin ardından Aydın Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildi. Yeniaşçı burada da yapılan tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı 02:00 sıralarında hayatını kaybetti. Aydın'ın motosikleti sürdüğü sıradaki hayatını kurtaran kask ise ambulansta kırık halde görülürken, yaşanan kazada kaskın hayat kurtardığı bir kez daha ispatlanmış oldu. Jandarma Ekipleri kaza ile ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.