Hava Durumu

Sevgilisini kaybetmemek için öyle bir şey yaptı ki...

Aşık olduğunuz kişiyi kaybetmemek için ne kadar ileri gidebilirsiniz? Rosa Castellanos Diaz isimli kadın bunun için 9 ay boyunca hamile taklidi yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sevgilisini kaybetmemek için öyle bir şey yaptı ki...

Honduras'ta yaşayan Rosa Castellanos Diaz, öyle bir şey yaptı ki duyanlar şoke oluyor. Erkek arkadaşı Melvin Mendoza onu terk etmesin diye hamile olduğunu söyledi.

Bu da yetmedi, tam 9 ay hamile taklidi yaptı. Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu yalan da er geç ortaya çıkacaktı.

Kimseye haber vermedi

Rosa, ne hikmetse ani bir doğum sancısına tutulduğu için gizlice kimseye haber vermeden hastaneye gitti, doğumunu yapıp eve döndü!

"O kadar aniydi ki haber veremedim" yalanları eşliğinde karnındaki ikizlerden birinin öldüğünü, ötekinin ise hastanede tedavi altında olduğunu söyledi. "Ölen bebek nerede?" diye sordu eş dost. O da "Mezarlıkta" dedi. Bunun üzerine sevgilisi Melvin mezarlığa gitti ve bir baktı ki, tabutun içindeki oyuncak bebek!

Bütün bu hamileliğin yalan olduğunu anlayan Melvin, Rosa'dan şikâyetçi olmamaya karar verdi. Ancak konu elbette basına yansıdı. Şu anda İngiliz The Sun gazetesinden Latin Amerika'daki pek çok internet sitesinde onların garip aşk hikâyesi yer alıyor. Rosa'nınki tamam hastalık derecesinde gariplik içeriyor ama aşktan bahsediyoruz!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.