Hava Durumu

Sevgilisinin kocasını öldürdü

ADANA'da evinin banyosunda ölü bulunan 54 yaşındaki Erdal D.'yi eşi 43 yaşındaki E.D.'nin kendi evinde birlikte olduğu sevgilisi 28 yaşındaki Murat Vural'ın öldürdüğü ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2013 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2013 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sevgilisinin kocasını öldürdü

Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Toros Mahallesi'nde oturan emekli bankacı Erdal D., 8 Nisan'da evinin banyosunda 19 yıllık eşi 1 çocuk annesi E.D. tarafından ölü olarak bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polisin yaptığı incelemenin ardından boynunda izler saptanan Erdal D.'nin cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yapılan otopside Erdal D.'nin boğularak öldürüldüğü anlaşıldı. Bunun üzerine eşi E.D. ile bir süredir ailenin yanında kalan seyyar satıcı Murat Vural gözaltına alındı. Çapraz sorguya alınan E.D., Vural'ı akrabası olarak evine aldığını ve ilişki yaşadığını ancak eşinin öldürülmesinden bilgisinin olmadığını ileri sürdü. Suçunu itiraf eden ancak E.D. ile ilişkisi olduğunu kabul etmeyen Vural, evde sigara içme yüzünden tartıştığı Erdal D.'yi duş alırken düşünce kendisinden yardım istediği için girdiği banyoda başını duvara vurup bezle boğduğunu söyledi.

İLİŞKİMİZ YOK

Şüpheli verdiği ifadesinde, "Son günlerde bana sık sık küfür edip, hakaret ediyordu. En son banyoda düşünce benden yardım istedi. Ben de küfür ettiğini hatırlatıp, neden yardım istediğini sordum. Bana tekrar küfür edince, başını duvara vurdum ardından da sabun beziyle boğarak öldürdüm. Sonrada evden çıktım. Eşi, beni arayıp Erdal'ın öldüğünü haber verince eve geldim. Ancak eşi E.'yi ablam gibi bilirim. Kendisiyle de ilişkim yok" dedi.

Katil şüphelisi Murat Vural ile onu cinayete azmettirdiği iddia edilen E.D., 'Tasarlayarak cinayet' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. E.D., Cumhuriyet Savcısı tarafından serbest bırakılırken nöbetçi mahkemeye sevk edilen Murat Vural, tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.