Hava Durumu

Şevket Çoruh'tan İrfan Değirmenci tweet'i

20 madde ile neden referandumda 'Hayır' oyu kullanacağını açıklaması üzerine Kanal D'deki işinden atılan İrfan Değirmenci'ye oyuncu Şevket Çoruh'tan destek geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2017 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2017 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şevket Çoruh'tan İrfan Değirmenci tweet'i

Referandumda 'Hayır' diyeceğini açıklayan İrfan Değirmenci'nin Kanal D'deki işinden atılmasına oyuncu Şevket Çoruh Twittter hesabından Doğan Grubu'nun kararına tepki gösterdi.

Aynı kanalda yayınlanan Arka Sokaklar dizisi oyuncusu Şevket Çoruh paylaştığı tweette "Ben de hayır diyorum beni de kovun" dedi.

İRFAN DEĞİRMENCİ İLE YOLLAR AYRILMIŞTI

Kanal D'den yapılan açıklamada; sabahları "İrfan Değirmenci ile Günaydın" programını sunan Değirmenci'nin referandumda "Hayır" oyu kullanacağını açıklamasından dolayı kovulduğu duyuruldu.

Kanalın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Doğan Yayın Grubu olarak "tarafsızlık" en temel ilkemizdir.

Yayın İlkeleri'mizi, uluslararası yayıncılık anlayışını dikkatle inceleyerek ve kendi tecrübelerimizi değerlendirerek oluşturduk. Yayınlarımızı yıllardır bu İlkeler ışığında sürdürüyoruz ve bundan sonra da aynı hassasiyetle sürdürmeye kararlıyız. Bağımsız bir yayın kuruluşu olarak varoluşumuzun en büyük dayanağı budur.

Arkadaşlarımızdan en öncelikli beklentimiz, kamuoyunda tartışılan konularda taraf tutar şekilde davranmaktan kaçınmaları.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.