Hava Durumu

Şeyma ile Çağatay'ın o fotoğrafı ortaya çıktı

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Geçtiğimiz yıl Fransa'da evlenen televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı anlaşmalı olarak boşandı. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayla ilgili çarpıcı iddialar konuşulmaya başlandı. Çıkan haberlerin ardından Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un aynı masada olduğu fotoğrafın sosyal medyaya düşmesi kafaları karıştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şeyma ile Çağatay'ın o fotoğrafı ortaya çıktı

Zeynep Yılmaz ile evliyken tanıştığı Şeyma Subaşı ile birlikte olmaya başlayan ve bu ilişkiden de Melisa adında bir kız çocuğu bulunan Acun Ilıcalı evliliğini bitirdi. Daha önce iki kez evliğini bitiren televizyoncunun son evliliği de noktalandı. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın evliliğinin neden bittiği ise merak konusu oldu. İkilinin ayrılıklarıyla ilgili sosyal medyada pek çok söylenti var.

Bunlardan birincisi; Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy ile birlikte olması.

Ulusoy'un göğsündeki dövme ile Subaşı'nın paylaşımındaki, "Karanlık olmadan yıldızları asla göremeyiz" sözleri dedikoduları daha da alevlendirdi.

Subaşı'nın, Ulusoy'un paylaşımlarının altına yaptığı yorumlar sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerinden kaçmadı.

Çıkan haberlerin ardından Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un aynı masada olduğu bu fotoğrafın sosyal medyaya düşmesi kafaları karıştırdı.

ŞEYMA SUBAŞI'DAN ÇAĞATAY ULUSOY AÇIKLAMASI

Şeyma Subaşı, Çağatay Ulusoy ile ilgili çıkan iddialara sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Subaşı, "Çağatay Ulusoy ile olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir, bu arkadaşlığın başka tarafa çekilme çabası son derece çirkindir" dedi.

Subaşı'nın açıklamasından sonra Çağatay Ulusoy da sessizliğini bozdu ve şunları söyledi: Hem Acun abi, hem de Şeyma arkadaşlarımdır. Birkaç gündür devam edecen çirkin, asılsız, yakışıksız ve anlamsız iftiraların son bulmasını dilerim.

İkinci iddia ise; Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy ile birliktelik yaşarken, Acun Ilıcalı'nın da Defne Samyeli'nin kızı Deren ile yakınlaştığı, hatta Deren'e Londra'dan ev bile aldığı öne sürüldü.

Şeyma Subaşı ile ilgili başka bir iddia ise, iş adamı Alican Ulusoy ile yakınlaşması. Subaşı ve Alican Ulusoy'un yaz ayında Mykonos'ta beraber tatil yaptığı, geçtiğimiz günlerde de Beyoğlu'ndaki bir partide samimi görüntüler verdiği konuşuluyor.

ALİCAN ULUSOY'DAN AÇIKLAMA

Bu iddiaların ardından iş adamı Alican Ulusoy, "Şeyma Şubası sadece sosyal ortamlarda karşılaştığım biridir. Muhtemel isim benzerliklerinin dikkate alınmasını, ad ve soyadların karıştırılmamasını rica ederim" ifadelerini kullandı.

Çıkan iddia sonrası Deren Talu şunları söyledi: "Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra'ya en son 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir! Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.